Ο δεινόσαυρος των παιδικών μας χρόνων έγινε... sex therapist

Κόσμος
Ο δεινόσαυρος των παιδικών μας χρόνων έγινε... sex therapist

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Θυμάστε την παιδική σειρά με τον δεινόσαυρο Μπάρνι, που χόρευε και τραγουδούσε το «Μ' αγαπάς σ' αγαπώ, θέλω αλήθεια να στο πω, μι' αγκαλιά και ένα φιλάκι σου γλυκό, λένε πάντα σ' αγαπώ»;

Είτε τον θυμάστε, είτε όχι, το indy100 σας ενημερώνει πως ο άντρας κάτω από το κοστούμι του μωβ δεινοσαύρου βρήκε νέο επάγγελμα και έγινε sex therapist.

Μία τετράωρη συνεδρία ταντρικού σεξ με τον Ντέιβιντ Τζόινερ μπορεί να σας κοστίσει 350 δολάρια, με τον ηθοποιό που υποδυόταν τον παιδικό χαρακτήρα να σας μυεί στα μυστικά του.

Μιλώντας στο Vice αναφέρει: «Η ενέργεια που είχα φορώντας το κοστούμι ήταν το θεμέλιο του τάντρα, που είναι η αγάπη. Πριν το φορέσω προσευχόμουν στον Θεό και του ζητούσα να επιστρέψει στο θεϊκό πνεύμα να περάσει μέσα μου, μετά μέσα από το κοστούμι και να "φτάσει" στα παιδιά. Αυτά λάμβαναν την ενέργεια».

Πλέον, διοχετεύει την «αγάπη» του σε κάτι πολύ, μα πολύ διαφορετικό. Ο Τζόινερ βοηθά τους πελάτες του να βιώσουν μια διαφορετική σεξουαλική εμπειρία.

Ο Τζόινερ βρίσκει πελάτες μέσω dating apps, όπως το Tinder, με την επιτυχία του να αποτυπώνουν τα σχόλια των πελατών του.

Πηγή: iefimerida.gr

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News