default-image

Η πεθερά του πρίγκιπα θα συνοδεύσει τη Μέγκαν στην εκκλησία;

Κόσμος
Η πεθερά του πρίγκιπα θα συνοδεύσει τη Μέγκαν στην εκκλησία;

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Έσπασε» μια παράδοση χρόνων της βασιλικής οικογένειας της Γηραιάς Αλβιόνας όταν πέρασε τα Χριστούγεννα με την βασίλισσα Ελισάβετ και τους υπόλοιπους γαλαζοαίματους, αν και δεν έχει γίνει ακόμα σύζυγος του πρίγκιπα Χάρι.

Τώρα η Μέγκαν Μαρκλ, σύμφωνα με το αμερικανικό περιοδικό US Weekly, θα πρωτοτυπήσει, μάλλον, παγκοσμίως, αφού έχει εκφράσει την επιθυμία στις 19 Μαΐου, στο παρεκκλήσι του Αγίου Γεωργίου στο κάστρο του Ουίνδσορ να την παραδώσει νυφούλα στον Βρετανό γαλαζοαίματο η μητέρα της Ντόρια Ράγκλαντ και όχι ο πατέρας της, Τόμας Μαρκλ.

Αν και η ετεροθαλής αδελφή της Αμερικανίδας ηθοποιού με μια ανάρτησή της στο Twitter διέψευσε την είδηση, η αλήθεια είναι πως η μέλλουσα Δούκισσα του Σάσεξ είναι δεμένη με την 61χρονη μητέρα της, με την οποία μεγάλωσε μετά το διαζύγιο των γονιών της. «Αηδίες, δεν είναι αλήθεια πως η Ντόρια θα οδηγήσει τη Μέγκαν στην εκκλησία. Ο πατέρας μας θα την οδηγήσει (στην εκκλησία)», έγραψε στο Twitter η Σαμάνθα Μαρκλ η οποία είναι 17 χρόνια μεγαλύτερη από την μνηστή του πρίγκιπα Χάρι και δεν έχει μιλήσει με κολακευτικά λόγια για την μικρότερη αδελφή της αφότου έγινε γνωστή η σχέση της Μέγκαν με τον εγγονό της βασίλισσας Ελισάβετ.

«Ρηχή που αποβλέπει στην κοινωνική της άνοδο», είχε χαρακτηρίσει σε συνέντευξή της την διάσημη αδελφή της η Σαμάνθα Μαρκλ και μάλιστα, είχε δηλώσει ότι σπάνια έβλεπε την οικογένειά της η Μέγκαν Μαρκλ από όταν έγινε γνωστή στο Χόλιγουντ.

Πάντως, ο πρίγκιπας Χάρι δεν έχει γνωρίσει ποτέ τον πατέρα της μνηστής του, που ζει μόνιμα στο Μεξικό ενώ συναντήθηκε με την πεθερά του Ντόρια Ράγκλαντ στην τελετή λήξης των αγώνων Invictus Games στο Τορόντο τον περασμένο Σεπτέμβριο. Μάλιστα, η μητέρα της Μέγκαν Μαρκλ κάθισε στις κερκίδες των επισήμων με την κόρη της και τον πέμπτο στην διαδοχή του βρετανικού θρόνου και φάνηκε πως γαμπρός και πεθερά έχουν ήδη μεταξύ τους οικειότητα.

Πηγή που βρίσκεται κοντά στον Χάρι και την Μέγκαν δήλωσε στο Us Weekly: «Ενώ θα λαμβάνουν πάντα υπόψη τους τις παραδόσεις και τις απόψεις των μεγαλύτερων τους, η ημέρα του γάμου θα έχει σίγουρα κάποιες ασυνήθιστες εκπλήξεις».

Πηγή: protothema.gr

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News