Βγήκε στο φτερό του αεροπλάνου.. επειδή καθυστερούσε η πτήση

Κόσμος
Βγήκε στο φτερό του αεροπλάνου.. επειδή καθυστερούσε η πτήση

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ένας επιβάτης σε πτήση της αεροπορικής εταιρείας Ryanair από το Λονδίνο για τη Μάλαγα, στη νότια Ισπανία, προφανώς αγανακτισμένος επειδή περίμενε πάρα πολλή ώρα μέχρι να ξεκινήσει η αποβίβαση, μετά την προσγείωση του αεροσκάφους, βγήκε μόνος του έξω και κάθισε στο... φτερό.

"Είχε περάσει περίπου μισή ώρα που περιμέναμε να βγούμε από το αεροπλάνο. Αυτός ο κύριος κατευθύνθηκε ήρεμα στην έξοδο κινδύνου, τράβηξε τον μηχανισμό που την ανοίγει, κοίταξε έξω, μετά επέστρεψε στη θέση του για να πάρει ένα σακίδιο πλάτης και βγήκε στο φτερό", αφηγήθηκε ένας άλλος επιβάτης, ο Φερνάντο δελ Βάγιε.

Στις φωτογραφίες που αναρτήθηκαν στη σελίδα του στο Facebook διακρίνεται ένας άνδρας να περπατά πάνω στο φτερό και να αφήνει κάτω το σακίδιό του.

"Ο κυβερνήτης έμεινε άναυδος (...) ρωτούσε ποιος βγήκε στο φτερό", συνέχισε ο Ισπανός ταξιδιώτης ο οποίος επέστρεφε στην πατρίδα του με την πτήση FR8164, το βράδυ της Δευτέρας. Το αεροσκάφος αναχώρησε από το Λονδίνο με μισή ώρα καθυστέρηση και έφτασε στη Μάλαγα 20 λεπτά μετά την προβλεπόμενη ώρα.

Ο "άτακτος" επιβάτης συνελήφθη από τις τοπικές αρχές, όπως ανακοίνωσε μια εκπρόσωπος της αεροπορικής εταιρείας στην Ισπανία. H Ryanair δεν έδωσε περισσότερες πληροφορίες για τον άνθρωπο αυτό που σύμφωνα με την εφημερίδα Irish Times ήταν ένας Πολωνός τουρίστας.

ΑΠΕ - ΜΠΕ

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News