default-image

ΗΠΑ: Πολλοί αστυνομικοί τραυματίες σε πυροβολισμούς στο Ντένβερ

Κόσμος
ΗΠΑ: Πολλοί αστυνομικοί τραυματίες σε πυροβολισμούς στο Ντένβερ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Συναγερμός έχει σημάνει την τελευταία ώρα στο Χάιλαντς Ραντς, ένα μικρό προάστιο του Ντένβερ των ΗΠΑ, όπου σύμφωνα με τα αμερικανικά ΜΜΕ σημειώθηκε ένα περιστατικό με πυροβολισμούς, μετά από κλήση που δέχτηκε η αστυνομία για διατάραξη κοινής ησυχίας γύρω στις 6.00 τα ξημερώματα (τοπική ώρα).

Παρόλο που δεν έχει γίνει γνωστό τι ακριβώς έχει συμβεί, εκπρόσωπος της τοπικής αστυνομίας δήλωσε στην Denver Post ότι κατά τη διάρκεια ανταλλαγής πυρών τραυματίστηκαν «πολλοί αστυνομικοί».

«Η κατάσταση δείχνει ανησυχητική για εμάς», ανέφερε χαρακτηριστικά ο εκπρόσωπος των Αρχών, χωρίς να μπει σε λεπτομέρειες για το τι προκάλεσε την ανταλλαγή πυρών, ούτε για το πόσα άτομα εμπλέκονται.

Η τοπική αστυνομία σε ανάρτησή της στο Twitter συνιστά στον κόσμο να παραμείνει κλεισμένος στα σπίτια του.

«Κόκκινος συναγερμός. Όσοι πολίτες βρίσκονται στην περιοχή καλούνται να βρουν καταφύγιο, να αποφύγουν τα παράθυρα και να μείνουν μακριά από εξωτερικούς τοίχους», αναφέρει η ανάρτηση του τοπικού αστυνομικού τμήματος.

«Ο ύποπτος δεν έχει τεθεί ακόμα υπό κράτηση», ανέφερε o αστυνόμος David Blanchard σε δημοσιογράφους, επιβεβαιώνοντας ότι το περιστατικό είναι ακόμα σε εξέλιξη.

Σύμφωνα με αμερικανικά ΜΜΕ, στην περιοχή έχουν σπεύσει οχήματα της πυροσβεστικής αλλά και ασθενοφόρα.

Πηγή: protothema.gr

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News