default-image

Με μία σφαίρα στο κεφάλι βρέθηκε νεκρός ο γιος του Γιλμάζ

Κόσμος
Με μία σφαίρα στο κεφάλι βρέθηκε νεκρός ο γιος του Γιλμάζ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Με μία σφαίρα στο κεφάλι και ένα πυροβόλο όπλο στο προσκέφαλό του βρέθηκε νωρίς το πρωί στο σπίτι του στο Βόσπορο, ο γιος του πρώην πρωθυπουργού της Τουρκίας, Μεσούτ Γιλμάζ.

Οι τουρκικές αρχές ερευνούν όλα τα σενάρια, καθώς αρχικά υπέθεσαν πως πρόκειται για αυτοκτονία, ενώ στη συνέχεια βρήκαν στοιχεία που ενδεχομένως να παραπέμπουν σε δολοφονία. Δεν αποκλείεται, όπως αναφέρουν τα τουρκικά ΜΜΕ, οι πιθανοί εκτελεστές του, να έστησαν το σκηνικό, ώστε να παρασύρουν την αστυνομία.

Ο 38χρονος γιος του Μεσούτ Γιλμάζ, Μεχμέτ Γιαβούζ εντοπίστηκε από τους σωματοφύλακές του, οι οποίοι ανέφεραν ότι δεν αντιλήφθηκαν το παραμικρό, ενώ ήταν εκείνοι που τον βρήκαν στο κρεβάτι του, με το πυροβόλο όπλο ακριβώς δίπλα του.

Ο Μεσούτ Γιλμάζ, ο οποίος ήταν στις Ηνωμένες Πολιτείες, έφυγε για την Κωνσταντινούπολη σε αεροπλάνο, αφού έμαθε τα τραγικά νέα, επιβεβαίωσε ο υπουργός Εσωτερικών της Τουρκίας Σουλεϊμάν Σόυλου.

Ο Σόυλου είπε ότι το περιστατικό έλαβε χώρα στις 9:00 π.μ. τοπική ώρα και ότι δεν μπόρεσε ακόμη να μιλήσει με τον Μεσούτ Γιλμάζ, αλλά μίλησε με τα αδέλφια του. Ο Σόυλου εξέφρασε επίσης τα συλλυπητήριά του στην οικογένεια του.

Ο Μεσούτ Γιλμάζ, 70 ετών, του κεντροδεξιού Κόμματος Μητρότητας (ANAP) υπηρέτησε τρεις θητείες ως Πρωθυπουργός της Τουρκίας.

(Στη φωτογραφία ο Μεσούτ Γιλμάζ)

Πηγή: thetoc.gr

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News