default-image

Κίνα: Έπεσε από τον 62ο όροφο κτιρίου, κάνοντας έλξεις (video)

Κόσμος
Κίνα: Έπεσε από τον 62ο όροφο κτιρίου, κάνοντας έλξεις (video)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Κόβει την ανάσα βίντεο που κάνει το γύρω του διαδικτύου με τον διάσημο Κινέζο αναρριχητή και τη στιγμή της θανατηφόρας πτώσης του στο κενό από την κορυφή ενός κτιρίου 62 ορόφων.

Ο Wu Yongning, ο οποίος ήταν γνωστός στη χώρα του στο βίντεο φαίνεται να κάνει έλξεις στο χείλος του κτιρίου όταν ξαφνικά χάνει τη λαβή του και πέφτει στο κενό.

Το άψυχο σώμα του βρήκε ένας εργάτης καθαριότητας σε μία ταράτσα δεκατέσσερα περίπου μέτρα πιο κάτω, εκεί δηλαδή που σταμάτησε κατά τη διάρκεια της πτώσης του.

Ο Wu Yongning είχε γίνει διάσημος για τα αντιστοίχου περιεχομένου βίντεο που αναρτούσε στο κινεζικό Facebook, το Weibo, τα οποία, όμως, σταμάτησαν ξαφνικά από το τέλος Νοεμβρίου.

Κινεζικά μέσα ενημέρωσης υποστηρίζουν ότι η θανατηφόρα άσκηση του διάσημου στη χώρα του αναρριχητή στο πολυώροφο κτίριο της πόλη Τσανγκσά έγινε στο πλαίσιο διαγωνισμού για ένα σημαντικό χρηματικό έπαθλο.

Συγγενείς του αποκάλυψαν ότι ο διαγωνισμός είχε βραβείο 100.000 yuan (12.800 ευρώ) καθώς ο Κινέζος αναρριχητής ήθελε τα χρήματα αυτά για να κάνει πρόταση γάμου στη σύντροφό του, η οποία ήταν και αυτή που ανακοίνωσε το θάνατό του με ανάρτηση στα social media διευκρινίζοντας ότι η θανατηφόρα πτώση έγινε στις 8 Νοεμβρίου.

Ο Wu πάντως στις αναρτήσεις του προειδοποιούσε ότι όσα κάνει είναι πολύ επικίνδυνα και καλούσε τους followers του να μην τα επιχειρούν.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News