default-image

Aυτός είναι ο δράστης της έκρηξης στο Μανχάταν (video)

Κόσμος
Aυτός είναι ο δράστης της έκρηξης στο Μανχάταν (video)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στη δημοσιότητα έδωσε η ηλεκτρονική έκδοση της New York Post φωτογραφία του άνδρα που συνελήφθη στη Νέα Υόρκη, λίγα λεπτά μετά την έκρηξη στο Μανχάταν.

Η New York Post αναφέρει πως πρόκειται για 27χρονο με καταγωγή πιθανότατα από το Μπαγκλαντές, που κατοικεί στο Μπρούκλιν. Πρόκειται για τον Ακάγεντ Ούλαχ, ο οποίος έφερε πάνω στο σώμα του «έναν υποτυπώδη εκρηκτικό μηχανισμό», δήλωσε ο επικεφαλής της αστυνομίας Τζέιμς Ο'Νιλ.

Ο ύποπτος, ο οποίος συνελήφθη, φέρει «σωματικά τραύματα και εγκαύματα», πρόσθεσε ο Ο'Νιλ.

«Απόπειρα τρομοκρατικής ενέργειας»

Η έκρηξη που σημειώθηκε σήμερα το πρωί κοντά στην Τάιμς Σκουέαρ στη Νέα Υόρκη ήταν «απόπειρα τρομοκρατικής ενέργειας», δήλωσε ο δήμαρχος της Νέας Υόρκης σε συνέντευξη Τύπου.

Την έκρηξη προκάλεσε ένας άνδρας 27 ετών,

>> ΔΙΑΒΑΣΤΕ: ΕΚΡΗΞΗ ΜΕ ΤΡΑΥΜΑΤΙΕΣ ΣΤΟ ΜΑΝΧΑΤΑΝ

https://twitter.com/jkdanials/status/940206285693341697

Μετέφερε τα εκρηκτικά

Ο άνδρας φέρεται να είχε επάνω του εκρηκτικά τα οποία μετέφερε στη δεξιά πλευρά του σακακιού του και τα οποία εξερράγησαν νωρίτερα, την ώρα που ετοιμαζόταν να επιβιβαστεί σε βαγόνι του μετρό.

Αμερικανικά μέσα ενημέρωσης αναφέρουν ότι πιθανότατα σκοπός του δράστη ήταν να ενεργοποιήσει τη βόμβα ενώ ήταν μέσα σε κάποιο βαγόνι με σκοπό να προκαλέσει όσο το δυνατόν περισσότερα θύματα. Η Πυροσβεστική αναφέρει πως υπάρχουν τέσσερα θύματα, τα οποία φέρουν ελαφρά τραύματα.

Η έκρηξη σημειώθηκε στο κέντρο του Μανχτάταν, σε κεντρικό σταθμό μεταξύ των οδών 42ης και 8ης λεωφόρου. Επάνω υπάρχει ένας κεντρικότατος σταθμός λεωφορείων και από κάτω σταθμός του υπογείου.

Πηγή: iefimerida.gr

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News