default-image

Κατέδωσε τον ίδιο της το γιο γιατί είχε αποπλανήσει 50 παιδιά

Κόσμος
Κατέδωσε τον ίδιο της το γιο γιατί είχε αποπλανήσει 50 παιδιά

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ένα σοκαριστικό γεγονός έλαβε χώρα στην Καλιφόρνια των Ηνωμένων Πολιτειών όταν μητέρα κατέδωσε τον ίδιο της γιο γιατί είχε αποπλανήσει πάνω από πενήντα παιδιά.

Ήταν τρεις τα ξημερώματα όταν μία φανερά αναστατωμένη γυναίκα κάλεσε το αστυνομικό τμήμα του Riverside στην Καλιφόρνια, λέγοντας ότι θέλει να καταδώσει τον έφηβο γιο της επειδή μόλις είχε παρενοχλήσει σεξουαλικά δύο ανήλικους.

Η ίδια, σύμφωνα με τον ιστότοπο news247.gr, τον μετέφερε στο αστυνομικό τμήμα, όπου λίγη ώρα αργότερα ο 18χρονος Τζόζεφ Χέιντεν Μπόστον ομολόγησε πράξεις που άφησαν αποσβολωμένους τους αστυνομικούς.

Όχι μόνο παραδέχθηκε ότι είχε ασελγήσει σε δύο μικρά αγόρια ηλικίας 4 και 8 ετών, αλλά ομολόγησε ότι έχει πράξει το ίδιο σε πάνω από 50 ανηλίκους από την εποχή που ο ίδιος ήταν 10 ετών.

Σύμφωνα με όσα ομολόγησε, τα περιστατικά αυτά έλαβαν χώρα σε πολλά μέρη όπου έζησε όλα αυτά τα χρόνια, ενώ η κακοποίηση των δύο τελευταίων θυμάτων του έγινε στο δωμάτιο ενός μοτέλ, ελάχιστα χιλιόμετρα από το αστυνομικό τμήμα.

Ο ίδιος ο Μπόστον τηλεφώνησε στη μητέρα του, ομολογώντας την πράξη του, με την τελευταία να βρίσκει το κουράγιο να καταδώσει το ίδιο της παιδί και να το οδηγήσει στο αστυνομικό τμήμα προκειμένου να παραδοθεί.

Η εγγύηση για την υπό όρους αποφυλάκισή του ορίστηκε στο 1 εκατ. δολάρια.

Οι αρχές εκτιμούν ότι υπάρχει πιθανότητα ο αριθμός των θυμάτων του να είναι ακόμη μεγαλύτερος και για αυτό έδωσαν στη δημοσιότητα τη φωτογραφία και τα στοιχεία του, προκειμένου όποιος έχει πληροφορίες για τη δράση του ή υπήρξε θύμα του στο παρελθόν να επικοινωνήσει μαζί τους για να τους δώσει πληροφορίες.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News