default-image

Θρίλερ: Άντρας με κομμένο χέρι στο κέντρο του Βερολίνου

Κόσμος
Θρίλερ: Άντρας με κομμένο χέρι στο κέντρο του Βερολίνου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ένα μυστήριο περιστατικό έλαβε χώρα σε πόλη της Γερμανίας, όταν άνδρας με κομμένο χέρι εντοπίστηκε από οδηγό ταξί να αιμορραγεί ακατάσχετα στη μέση του δρόμου.

Δεκάδες αναπάντητα ερωτηματικά και μέγιστη κινητοποίηση των ειδικών δυνάμεων της αστυνομίας προκάλεσε την Πέμπτη η υπόθεση ενός άντρα στο κέντρο του Βερολίνου, ο οποίος εντοπίστηκε από οδηγό ταξί να αιμορραγεί ακατάσχετα στη μέση του δρόμου.

Η υπόθεση εξελίχθηκε σε θρίλερ και αργότερα σε μυστήριο, καθώς οι αστυνομικοί διαπίστωσαν ότι ο άντρας είχε κομμένο το ένα του χέρι, από το οποίο και έχανε μεγάλες ποσότητες αίματος.

Ο άντρας με το κομμένο χέρι μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο, όπου υποβλήθηκε σε επέμβαση αποκατάστασης, ενώ πρώτιστο μέλημα των γιατρών ήταν να σταματήσουν την αιμορραγία, καθώς κινδύνευσε άμεσα η ζωή του ανθρώπου.

Στο σημείο που εντοπίστηκε ο άντρας οργανώθηκε μεγάλη επιχείρηση της αστυνομίας, ενώ αποκλείστηκε ολόκληρη η περιοχή, προκειμένου να βρεθεί το... κομμένο χέρι. Μετά από αρκετή ώρα, το κομμένο μέλος βρέθηκε πεταμένο σε έναν κάδο απορριμάτων.

Το γεγονός αυτό προκάλεσε ακόμα μεγαλύτερα ερωτηματικά στους αστυνομικούς, οι οποίοι αναζητούν απαντήσεις για το πώς κόπηκε το χέρι του άντρα, ποιος του το έκοψε και τι ακριβώς είχε συμβεί σε έναν από τους κεντρικότερους δρόμους της γερμανικής πρωτεύουσας.

Πηγή: protothema.gr

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News