default-image

Ιταλία: Φυλάκισε 29χρονη με παιδιά & τη βίαζε 10 χρόνια -vid

Κόσμος
Ιταλία: Φυλάκισε 29χρονη με παιδιά & τη βίαζε 10 χρόνια -vid

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ένας 52χρονος στην Ιταλία κρατούσε σκλάβα και βίαζε επί δέκα χρόνια γυναίκα από τη Ρουμανία. Την είχε φυλακισμένη με τα παιδιά της σε υπόγειο σε κάβα.

Η 29χρονη γυναίκα διασώθηκε από την αστυνομία στην πόλη Gizzeria, στη νότιο Ιταλία.

Το τραγικό είναι πως από τους συνεχείς βιασμούς γεννήθηκαν δυο παιδιά, 9 και 3 ετών σήμερα, που κι αυτά ζούσαν φυλακισμένα μέσα στην κάβα.

Όλοι τους δεν είχαν επαφή με το εξωτερικό περιβάλλον. Ζούσαν με ποντίκια και αρουραίους με μοναδική τους τροφή ληγμένα τρόφιμα και περιττώματα, χωρίς ηλεκτρικό και νερό.

Οι αρχές έφτασαν στη γυναίκα κα τα παιδιά χάρη σε έναν έλεγχο ταυτότητας του 52χρονου στην αρχή της εβομάδας. Μαζί του έτυχε να είναι ο εννιάχρονος ο οποίος ήταν ρακένδυτος και αδύναμος. Αυτό κίνησε την υποψία των αστυνομικών οι οποίοι ζήτησαν από τον 52χρονο άνδρα να τους οδηγήσει στο σπίτι του. Η δυσωδία τους οδήγησε στην κάβα όπου κοιμόνταν η 29χρονη δεμένη με αλυσίδες.

Στην ανάκριση ο άνδρας εξήγησε ότι η κοπέλα ήταν η οικιακή βοηθός της συζύγου του η οποία πέθανε. Τότε ήταν που αποφάσισε να την φυλακίσει. Ο 52χρονος κατηγορείται για οικογενειακή βία, σκλαβιά, σεξουαλικές επιθέσεις και βιασμούς. Την γυναίκα και τα παιδιά έχουν αναλάβει οι κοινωνικές υπηρεσίες της Ιταλίας.

Πηγή: thetoc.gr

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News