default-image

"Εγώ είμαι η Μαντλίν ΜακΚαν", αναστάτωση προκαλεί φοιτήτρια

Κόσμος
"Εγώ είμαι η Μαντλίν ΜακΚαν", αναστάτωση προκαλεί φοιτήτρια

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μια φοιτήτρια από το Μάντσεστερ έγινε… viral αφού προέβαλε ένα εξοργιστικό επιχείρημα. Ελαφρά τη καρδία και χωρίς κανένα σεβασμό στην οικογένεια της Μαντλίν ΜακΚαν, υποστήριξε πως είναι η κόρη τους! Δηλαδή το κορίτσι που εξαφανίστηκε το 2007 στην Πορτογαλία, με τους γονείς της να ζουν τον δικό τους Γολγοθά, αφού δεν έχουν σταματήσει λεπτό να την ψάχνουν.

Έτσι κι αλλιώς οι θεωρίες συνωμοσίας για το τι απέγινε η μικρή Μαντλίν δίνουν και παίρνουν κατά καιρούς. Ωστόσο η φοιτήτρια αυτή έβαλε το κερασάκι στην -πικρή και άγευστη- τούρτα…

Όπως θα διαβάσετε παρακάτω, η κοπέλα… ήξερε πολύ καλά τι έκανε. Δηλαδή να παίξει με τον πόνο αυτών των ανθρώπων, παρουσιάζοντας για αποδείξεις τις… ούτε αποχρώσες ενδείξεις της.

«Είμαι η Μαντλίν ΜακΚαν και έχω… αποδείξεις»

Ας τα πάρουμε, όμως, από την αρχή. Η Harriet Brookes, περί ούσα ο λόγος, έστειλε ένα μήνυμα σε ένα ομαδικό τσατ. Σε αυτό ισχυρίζονταν πως είναι η Μαντλίν ΜακΚαν. Το μήνυμα αυτό, αργότερα διέρρευσε στο διαδίκτυο και μοιράστηκε περισσότερες από 30.000 φορές.

Το μήνυμά της έλεγε: "Εντάξει παιδιά.  Συνήθως δεν πιστεύω θεωρίες συνωμοσίας αλλά ειλικρινά πιστεύω πως είμαι η Μαντλίν ΜακΚαν".

Οι… υποτιθέμενες αποδείξεις

Ποια ήταν τα… στοιχεία που παρουσίασε; Πρώτον ένα σημάδι στην κόρη του ματιού της, παρόμοιο με το χαρακτηριστικό σημάδι στην κόρη του ματιού της μικρής Μαντλίν ΜακΚαν.

Δεύτερον, ένα… σημάδι στο πόδι, που υπάρχει και στο πόδι της Μαντλίν.

Πηγή: newsit.gr

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News