Κόσμος

Μοντέλο συνελήφθη στην Κίνα με κοκαΐνη - Απειλείται με ισόβια

Νεαρό μοντέλο ηλικίας 19 ετών, συνελήφθη από τις αρχές του αεροδρομίου του Χονκ – Κονγκ, η οποία μετέφερε στις αποσκευές του κοκαΐνη βάρους 2,6 κιλών ενώ η αξία της υπολογίζεται σε περίπου 300.000 δολαρίων.

Νεαρό μοντέλο ηλικίας 19 ετών, συνελήφθη από τις αρχές του αεροδρομίου του Χονκ - Κονγκ. Το νεαρό κορίτσι μετέφερε στις αποσκευές του κοκαΐνη βάρους 2,6 κιλών ενώ η αξία της υπολογίζεται σε περίπου 300.000 δολαρίων.

Όλα ξεκίνησαν την Δευτέρα 20 Νοεμβρίου όταν και η νεαρή κοπέλα έφτασε στο αεροδρόμιο του Χονγκ Κονγκ από την Αιθιοπία.

Εκεί σε ένα τυχαίο έλεγχο από τις αρχές, διαπιστώθηκε πώς στις αποσκευές της μετέφερε σε ειδικά διαμορφωμένη κρύπτη τα ναρκωτικά.

Σύμφωνα με την ηλεκτρονική εφημερίδα South China Morning Post, η νεαρή κοπέλα είναι η τέταρτη γυναίκα που συλλαμβάνεται τις τελευταίες ημέρες στην Κίνα κατά την προσπάθεια τους να εισάγουν κοκαΐνη στην χώρα.

Οι τελωνειακοί υπάλληλοι συνέλαβαν την περασμένη Τρίτης (14/11) και Παρασκευή (17/11), επίσης τρεις γυναίκες, στο αεροδρόμιο και κατάσχεσαν ποσότητα κοκαΐνης ύψους 5 εκατομμυρίων δολαρίων.

Σύμφωνα με πληροφορίες του eleftherostypos.gr, το υπουργείο Εξωτερικών επιβεβαιώνει την σύλληψη του μοντέλου. Η ποινή που αντιμετωπίζει η Ελληνίδα είναι τα ισόβια καθώς το συγκεκριμένο αδίκημα στην Κίνα τιμωρείται αυστηρά.

Σχόλια