default-image

Απίστευτος ο λόγος που κατέρρευσε 9όροφο κτίριο στη Ρωσία

Κόσμος
Απίστευτος ο λόγος που κατέρρευσε 9όροφο κτίριο στη Ρωσία

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η έκρηξη που σημειώθηκε χτες, Πέμπτη, σε πολυκατοικία στην πόλη Ιζέφσκ της Ρωσίας, με αποτέλεσμα να καταρρεύσει ένα τμήμα της εννέα ορόφων και να σκοτωθούν έξι άνθρωποι, δεν αποκλείεται να οφείλεται στην προσωπική αντιπάθεια που είχε ένας ένοικος για τους υπόλοιπους ενοίκους της, ανακοίνωσε η Ανακριτική Επιτροπή της Ρωσίας.

«Οι αρχές συνέλαβαν τον Αλεξάντρ Κοπίτοφ, ο οποίος ζούσε μαζί με την μητέρα του στο διαμέρισμα, στο οποίο σύμφωνα με την αστυνομία σημειώθηκε η έκρηξη» δήλωσε η εκπρόσωπος της Ανακριτικής Επιτροπής Σβετλάνα Πετρένκο, η οποία προσέθεσε ότι «σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία που προέκυψαν από την ανάκριση, κίνητρο της εγκληματικής αυτής ενέργειας ήταν η αντιπάθεια που είχε ο ύποπτος για τους ενοίκους της πολυκατοικίας». Εναντίον του ασκήθηκε ποινική δίωξη, η οποία προβλέπει την ποινή της ισόβιας κάθειρξης

«Επειδή όμως οι ανακριτικές αρχές εκφράζουν αμφιβολίες για την ψυχική κατάσταση του Κοπίτοφ, θα εξετασθεί άμεσα από ψυχιάτρους», δήλωσε η εκπρόσωπος της Ανακριτικής Επιτροπής, Σβετλάνα Πετρένκο.

Εξαιτίας της έκρηξης έχασαν την ζωή τους έξι άνθρωποι, μεταξύ των οποίων δύο παιδιά, ενώ τραυματίσθηκαν τρεις έφηβοι. Αυτή τη στιγμή νοσηλεύεται σε νοσοκομείο ένα κοριτσάκι.

Πηγή: ΑΠΕ - ΜΠΕ

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News