default-image

Αυστρία: Ανθρωποκυνηγητό για άνδρα που σκότωσε γείτονές του

Κόσμος
Αυστρία: Ανθρωποκυνηγητό για άνδρα που σκότωσε γείτονές του

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ανθρωποκυνηγητό έχει εξαπολύσει η αυστριακή αστυνομία για τον εντοπισμό και τη σύλληψη ενός 66χρονου άνδρα που φέρεται να πυροβόλησε και να σκότωσε δύο γείτονές του, τραυματίζοντας επίσης άλλη μία γυναίκα, προτού διαφύγει με ένα λευκό βανάκι μάρκας Volkswagen.

Ο άνδρας από την πόλη Γκρατς βαρύνεται με υποψίες ότι σκότωσε έναν 64χρονο άνδρα και μια 65χρονη γυναίκα και τραυμάτισε μια 48χρονη γυναίκα στο πλαίσιο μιας διαμάχης μεταξύ γειτόνων, έγινε γνωστό από την αστυνομία του κρατιδίου Στυρία.

Ο ύποπτος επιβιβάστηκε κατόπιν σε ένα φορτηγάκι μάρκας Volkswagen, οι πινακίδες κυκλοφορίας του οποίου αντιστοιχούν σε εκείνες ενός μικρού φορτηγού στο πίσω παράθυρο του οποίου κρεμόταν μια αφίσα με το σύνθημα "Heil Hitler" και η φωτογραφία του είχε αναρτηθεί σε αυστριακό ιστότοπο. Ο συγκεκριμένος ιστότοπος δίνει στους χρήστες βήμα προκειμένου να καταγγείλουν περιστατικά κατάχρησης εξουσίας από δικαστικούς αξιωματούχους.

Η αστυνομία προειδοποίησε τους περίοικους να μην προσεγγίζουν τον ύποπτο, ενώ οι έρευνες των αρχών διευρύνονται και στα γειτονικά κρατίδια.

Πηγή: ΑΠΕ - ΜΠΕ

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News