Κόσμος

Μ. Βαρδινογιάννη και Σ. Ρουβάς στη Νέα Υόρκη για την ΕΛΠΙΔΑ

Την λαμπερή εκδήλωση παρουσίασε ο αγγελιοφόρος της "ΕΛΠΙΔΑΣ", Σάκης Ρουβάς, ο οποίος έγινε δεκτός με ενθουσιασμό και χειροκροτήθηκε θερμά από τους 900 συνδαιτυμόνες.

Με το Βραβείο Ελληνοαμερικανικής Ηγεσίας (Hellenic American Leadership Award) τίμησε η Ελληνική Πρωτοβουλία" (Τhe Hellenic Initiative - THI) την πρόεδρο του Συλλόγου Φίλων Παιδιών με καρκίνο "ΕΛΠΙΔΑ" και Πρέσβυ Καλής Θελήσεως της UNESCO, Μαριάννα Βαρδινογιάννη, κατά το 5ο ετήσιο δείπνο της που πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 29 Σεπτεμβρίου σε κεντρικό ξενοδοχείο της Νέας Υόρκης.

?

?

?

Την λαμπερή εκδήλωση παρουσίασε ο αγγελιοφόρος της "ΕΛΠΙΔΑΣ", Σάκης Ρουβάς, ο οποίος έγινε δεκτός με ενθουσιασμό και χειροκροτήθηκε θερμά από τους 900 συνδαιτυμόνες, ανάμεσά τους καταξιωμένοι επιχειρηματίες και ηγετικά στελέχη της Ομογένειας και για το καλλιτεχνικό μέρος της βραδιάς.

?

?

Απαστράπτουσα η Κάτια Ζυγούλη δε θα μπορούσε να λείπει από τη λαμπερή εκδήλωση!

?

Στο πλευρό της κ. Βαρδινογιάννη ήταν και η κ. Αφροδίτη Πλακιωτάκη, μέλος του Δ.Σ. της "ΕΛΠΙΔΑΣ" η οποία έχει αναλάβει την προώθηση της εκστρατείας της Τράπεζας Εθελοντών Δοτών Μυελού των Οστών "ΟΡΑΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ" και των σχέσεων των δύο συλλόγων με την Ομογένεια.

?

Η κ. Βαρδινογιάννη ξεναγήθηκε στον Ελληνορθόδοξο ναό του Αγίου Νικολάου ο οποίος αυτό τον καιρό είναι υπό κατασκευή αφού ο παλιός ναός έγινε συντρίμμια όταν έπεσαν οι Δίδυμοι Πύργοι στις 11 Σεπτεμβρίου 2001

>> ΔΙΑΒΑΣΤΕ: ΚΡΗΤΙΚΟΣ ΧΤΙΖΕΙ ΞΑΝΑ ΤΟ ΝΑΟ ΠΟΥ ΚΑΤΑΠΛΑΚΩΣΑΝ ΟΙ ΔΙΔΥΜΟΙ ΠΥΡΓΟΙ

?

?

?

Παρόντες στο επίσημο δείπνο ήταν και βουλευτής Λασιθίου της Νέας Δημοκρατίας και πρώην πρόεδρος του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Γιάννης Πλακιωτάκης, ο συμπατριώτης μας επιχειρηματίας Γιώργος Αγγελάκης με τη σύζυγό του Κατερίνα και ο μεγαλοεπιχειρηματίας και πρόεδρος της συμβουλευτικής επιτροπής της ALMA Bank, Ευστάθιος Βαλιώτης.

?

?

Νωρίτερα την ίδια μέρα η κ. Βαρδινογιάννη επισκέφθηκε τον υπό ανέγερση Ελληνορθόδοξο Ιερό Ναό και Εθνικό Προσκύνημα του Αγίου Νικολάου στο Ground Zero (Σημείο Μηδέν), τον "Ξενώνα Ronald McDonald", καθώς και το Ημερήσιο Ελληνοαμερικανικό Σχολείο του Καθεδρικού της Αγίας Τριάδας στο Μανχάτταν όπου οι μαθητές της επειφύλαξαν θερμή υποδοχή.

?

?

Σχόλια