default-image

Δασκάλα έκανε την τάξη της «φωλιά του σεξ»

Κόσμος
Δασκάλα έκανε την τάξη της «φωλιά του σεξ»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Δασκάλα... "αξιοποιούσε" τη διάρκεια των κενών μεταξύ των μαθημάτων ή και μετά το σχολικό πρόγραμμα, κάνοντας σεξ με μαθητές του σχολείου.

Τη… δραστήρια και ευφάνταστη δασκάλα «πρόδωσαν» φωτογραφίες από τα κινητά των μαθητών, οι οποίες έφτασαν στην αστυνομία.

Σε «φωλιά του σεξ» είχε μετατρέψει την τάξη της μια δασκάλα, όπως κατήγγειλαν τα ίδια τα παιδιά, και πλέον είναι αντιμέτωπη με έξι χρόνια κάθειρξη.

Η Ντανιέλ Μάτκο, 35 ετών, γδύθηκε και έκανε σεξουαλικές πράξεις σε έφηβους, κατά τη διάρκεια κενών μεταξύ των μαθημάτων ή μετά το σχολικό πρόγραμμα.

Συνελήφθη αφού έφτασαν στην αστυνομία φωτογραφίες της με γυμνό το στήθος, που είχε τραβήξει ένας από τους μαθητές.

Η δασκάλα των αγγλικών έκανε στοματικό σεξ σε τουλάχιστον έναν 15χρονο μαθητή στο Λύκειο East Palo Alto Aspire Phoenix Academy κοντά στο Σαν Χοσέ της Καλιφόρνια, όπου συνέβησαν όλα.

Οι ίδιες καταγγελίες αναφέρουν ότι άγγιξε σεξουαλικά τον ίδιο 15χρονο και γδύθηκε, αφήνοντας αυτόν και έναν ακόμα συμμαθητή του να αγγίξουν το γυμνό της στήθος.

Όσα της καταλογίζονται συνέβησαν μεταξύ 1ης Σεπτεμβρίου και 14 Νοεμβρίου 2015, ενώ εξετάζεται η απόδοση κατηγοριών και για την περίπτωση ενός ακόμα μαθητή.

Η 35χρονη αρνείται τις κατηγορίες, σύμφωνα με τον ιστότοπο protothema.gr  αλλά δεν μπόρεσε να αιτιολογήσει την άρνησή της. Την 1η Δεκεμβρίου θα της αναγγελθεί η ποινή, που πιθανώς θα είναι έξι χρόνια φυλάκιση.  

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News