default-image

Ισπανία: Ταύρος σκοτώνει άνδρα σε «ταυροδρομία» (vid)

Κόσμος
Ισπανία: Ταύρος σκοτώνει άνδρα σε «ταυροδρομία» (vid)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τραγικό θάνατο βρήκε ένας 46χρονος σε υπαίθρια "ταυροδρομία" στην Ισπανία από τα κέρατα ενός ταύρου. Το βίντεο σοκαριστικό, δείχνει το θύμα να χάνει την ψυχραιμία του και να εγκλωβίζεται σε μία είσοδο κτιρίου, όπου και εκεί δέχεται και τα θανατηφόρα πλήγματα του εξαγριωμένου ζώου.  

Το βίντεο δείχνει στιγμή του θανάσιμου τραυματισμού του 46χρονου άνδρα που πλήρωσε με τη ζωή του τη συμμετοχή του σε υπαίθρια ταυροδρομία στην πόλη Πουκόλ της Ισπανίας.

Ο ταύρος αφήνεται ελεύθερος προκειμένου οι συμμετέχοντες να «παίξουν» μαζί του προσπαθώντας να τον αποφύγουν. Αυτό, όμως, δεν το κατάφερε ο 46χρονος άνδρας ο οποίος χάνοντας την ψυχραιμία του, εγκλωβίστηκε σε μια είσοδο κτιρίου.

Ήταν σε εκείνο το σημείο που ο ταύρος αρχικά τον πέταξε στον αέρα και στη συνέχεια άρχισε να τον χτυπά στο έδαφος σαν άψυχη κούκλα.

Παρά τις προσπάθειες τους οι υπόλοιποι συμμετέχοντες δεν κατάφεραν να απομακρύνουν τον ταύρο από τον 46χρονο.

Όπως αποδείχθηκε, σύμφωνα με τον ιστότοπο protothema.gr, όταν ο 46χρονος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, τα κέρατα του ταύρου είχαν διαρρήξει μια βασική αρτηρία.

Συγγενείς και φίλοι του λένε ότι ο 46χρονος, που ήταν πατέρας και δύο παιδιών, ήταν λάτρης των ταυρομαχιών και είχε λάβει μέρος και άλλες φορές σε αυτό το ιδιότυπο κυνήγι ταύρων σε δρόμο.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News