default-image

Σε ζωντανή μετάδοση η αυτοκτονία του από δάγκωμα μάμπας

Κόσμος
Σε ζωντανή μετάδοση η αυτοκτονία του από δάγκωμα μάμπας

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σοκ προκαλεί η αυτοκτονία ενός γνωστού Ρώσου ειδικού στα ερπετά, του Αρσλάν Βαλέεφ. Ο 31χρονος αποφάσισε να βάλει τέλος στη ζωή του, γιατί δεν μπορούσε να αντέξει τον χωρισμό του με την πρώην σύζυγό του, αφήνοντας ένα από τα ερπετά του, μία μαύρη μάμπα, να τον δαγκώσει στο χέρι.

Ο Βαλέεφ, από την Αγία Πετρούπολη, σύμφωνα με τον ιστότοπο newsbeast.gr, φρόντισε να κάνει ακόμη πιο σοκαριστική την αυτοκτονία του και τη μετέδωσε σε live streaming. Στις τελευταίες του στιγμές, καλούσε τους τηλεθεατές της αυτοκτονίας του, να καλέσουν την πρώην σύζυγό του και να της γνωστοποιήσουν την πράξη του.

Το δάγκωμα από το φίδι, ένα από τα πιο δηλητηριώδη στον κόσμο, δεν μεταδόθηκε από τον πρώην υπάλληλο σε ζωολογικό κήπο, ωστόσο όλοι είδαν πώς ήταν σε οριακό σημείο λίγες ώρες πριν αφήσει την τελευταία του πνοή.

Οι φίλοι του λένε ότι τους είχε εκμυστηρευθεί στις 4 Αυγούστου ότι η πρώην γυναίκα του τον απατούσε και αυτός ήταν ο λόγος που τον χώρισε. Σύμφωνα με τις αναφορές, που επικαλείται η Daily Mail, ο Βαλέεφ ήταν βίαιος, και μάλιστα έφτασε σε σημείο που να την αφήσει χωρίς τις αισθήσεις της. Στις 21 Σεπτεμβρίου της ζήτησε συγνώμη δημόσια, ενώ παραδέχθηκε ότι η ερωτική τους σχέση είχε τελειώσει ουσιαστικά από τον Ιούλιο.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News