default-image

Όταν ο Πρόεδρος της Γαλλίας... γοήτευσε τη Ζιζέλ

Κόσμος
Όταν ο Πρόεδρος της Γαλλίας... γοήτευσε τη Ζιζέλ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

O Εμμανουέλ Μακρόν έχει απασχολήσει πολλές φορές τον Τύπο σχετικά με την προσωπική του ζωή και τον γάμο του με την κατά πολύ μεγαλύτερη του Μπριζίτ, ωστόσο η γοητεία του φαίνεται πως είναι... αναμφισβήτητη.

Το πιο πρόσφατο «θύμα» του Γάλλου προέδρου είναι μια από τις πιο όμορφες γυναίκες του πλανήτη και δεν είναι άλλη από την βραζιλιάνα καλλονή, Ζιζέλ. Το διάσημο μοντέλο γνωρίστηκε με τον Μακρόν στη Νέα Υόρκη, στα πλαίσια των συζητήσεων για την Παγκόσμια Συμφωνία για το Περιβάλλον - καθώς και η ίδια είναι πρέσβειρα του ΟΗΕ για το περιβάλλον - και μετά την επαφή τους εμφανίστηκε καταγοητευμένη.

Μάλιστα, η ίδια αποθέωσε τον Γάλλο πρόεδρο με δημοσίευση της στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram.

«Σας ευχαριστώ κύριε Πρόεδρε, Εμανουέλ Μακρόν, για την πρωτοβουλία σας σχετικά με την Παγκόσμια Συμφωνία για το Περιβάλλον. Πρέπει να σταματήσουμε να ζούμε με την ιδέα "ο,τι δεν βλέπουμε, δεν υπάρχει" - δηλαδή αν δεν το βλέπουμε τότε δεν θα μας επηρεάσει. Αλλά θα μας επηρεάσει, διότι τα πάντα σε αυτόν τον κόσμο είναι αλληλένδετα.

Τα σκουπίδια, για παράδειγμα, που μαγικά εξαφανίζονται από τα σπίτια μας κάθε μέρα, κάπου πάνε. Πάνε σε χωματερές, ποτάμια και ωκεανούς και μολύνουν τα ψάρια, τις πηγές ύδατος και επιστρέφουν στο τραπέζι μας.

Πρέπει να ξυπνήσουμε - Πρέπει να αναθεωρήσουμε τον τρόπο που ζούμε, τον τρόπο που παράγουμε, τον τρόπο που καταναλώνουμε και να αλλάξουμε τις συνήθειες μας πριν να είναι αργά».

Πηγή: thetoc.gr

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News