Κόσμος

Η γκάφα του Τραμπ με το φόρεμα της Μαίρης Κατράντζου (photo)

Αμέτρητες αντιδράσεις έχει προκαλέσει, για άλλη μια φορά στα social media, ο… απίστευτος Ντόναλντ Τραμπ. Μάλιστα, αυτή τη φορά η γκάφα του έχει άρωμα Ελλάδας!

Συγκεκριμένα, χθες στις ΗΠΑ γιόρταζαν το «Labor Day», η οποία γίνεται για να εορτασθεί η συνεισφορά των εργατικών συνδικάτων στην οικονομία της Αμερικής.

Ο Αμερικανός Πρόεδρος κατέφυγε στο προσφιλές του Twitter για να... ευχηθεί για την ημέρα, όπου και επανέλαβε την προεκλογική του υπόσχεση για επιστροφή θέσεων εργασίας στις ΗΠΑ (οι αμερικανικές φίρμες που κατασκευάζουν τα προϊόντα τους στο εξωτερικό να επιστρέψουν τα εργοστάσια στην Αμερική ανοίγοντας θέσεις εργασίας).

«Χτίζουμε το μέλλον μας με αμερικανικά χέρια, αμερικανική εργασία, αμερικανικό σίδερο, αλουμίνιο και ατσάλι. Ευτυχισμένη εργατική ημέρα», έγραψε. Αυτό το tweet, όμως, το συνόδευε με μια φωτογραφία δικιά του και της Μελάνια. Ολα καλά μέχρι εδώ.

Δείτε το tweet:

Το προβληματικό σημείο βρίσκεται στο ότι ενώ ο Αμερικανός Πρόεδρος υποσχόταν και προπαγάνδιζε υπέρ των αμερικανικών προϊόντων, η Πρώτη Κυρία στη φωτογραφία φορούσε ένα φόρεμα με ξένη υπογραφή! Και συγκεκριμένα ελληνική (και ιταλική ραφή) ο λόγος για τη δημιουργία της διεθνούς Ελληνίδας σχεδιάστριας Μαίρης Κατράντζου.

Για την Ιστορία, πρόκειται για μια φωτογραφία από το πικ νικ στους κήπους του Λευκού Οίκου τον περασμένο Ιούνιο.

Πηγή: iefimerida.gr

Σχόλια