default-image

15χρονη σκότωσε τη μητέρα της και μετά έβαλε φωτιά στο σπίτι

Κόσμος
15χρονη σκότωσε τη μητέρα της και μετά έβαλε φωτιά στο σπίτι

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μια 15χρονη από το Ιλινόις των ΗΠΑ, πυροβόλησε τη μητέρα της στο κεφάλι και στη συνέχεια πυρπόλησε το σπίτι σε μια προσπάθεια να αποκρύψει το έγκλημά της.

Στη συνέχεια, ανάρτησε μήνυμα στο facebook λέγοντας ότι ήταν «η καλύτερη φίλη της».

Η Anna Schroeder, σύμφωνα με την αστυνομία, περίμενε με ένα όπλο στο χέρι, την 53χρονη μητέρα της να επιστρέψει στο σπίτι από τη δουλειά της. Στη συνέχεια της ζήτησε να βάλει μια πετσέτα στο πρόσωπό της και την πυροβόλησε στο κεφάλι ενώ βρίσκονταν στο σαλόνι, σύμφωνα με τη βρετανική Sun.

Έπειτα, η 15χρονη είπε σε φίλη της για το τι είχε κάνει και της έστειλε φωτογραφία του πτώματος. Κατά την ανάκριση τα δύο κορίτσια κατέθεσαν ότι προσπάθησαν να καθαρίσουν το αίμα από το χαλί και μετέφεραν το πτώμα της μητέρας στο δωμάτιό της, καλύπτοντας το με ένα σεντόνι.

Την επόμενη μέρα αγόρασαν καθαριστικά χαλιού και έβαψαν τα μαλλιά τους για να φύγουν χωρίς να αναγνωριστούν. Μετά, έβαλαν φωτιά στο σπίτι για να καταστρέψουν τα αποδεικτικά στοιχεία και πήγαν σε κοντινό νεκροταφείο, όπου έκρυψαν το τηλέφωνο και το όπλο της Schroeder.

Η 15χρονη σε ανάρτησή της στο facebook, ανέφερε: «Δεν ξέρω αν μπορείς να με δεις αυτή τη στιγμή αλλά αν μπορείς απλά θέλω να ξέρεις ότι ήσουν η καλύτερη φίλη μου. Υπήρχαν τόσα πράγματα που ήθελα να σου πω και να κάνω μαζί σου. Δεν ήμουν πάντα η καλύτερη κόρη και λυπάμαι πολύ γι' αυτό. Σ' αγαπάω τόσο πολύ μαμά, θέλω να το ξέρεις και ποτέ δεν θα σε ξεχάσω».

Πηγή: newsbomb.gr

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News