Κόσμος

"Αθώος ο γιος μου", τρίζει η καρέκλα του Τραμπ

Ο Αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ υπερασπίστηκε σήμερα τον γιο του Ντόναλντ Τραμπ τον νεότερο, λέγοντας ότι είναι "αθώος", μετά τις αποκαλύψεις ότι καλωσόρισε τη βοήθεια μιας Ρωσίδας δικηγόρου για την οποία πίστευε ότι διέθετε πληροφορίες που θα έβλαπταν την αντίπαλο του πατέρα του στις προεδρικές εκλογές Χίλαρι Κλίντον.

"Ο γιος μου Ντόναλντ έκανε καλή δουλεία χθες το βράδυ", έγραψε στο Twitter ο Αμερικανός πρόεδρος, αναφερόμενος στη συνέντευξη που παραχώρησε ο γιος του στο Fox News.

"Ήταν ανοικτός, ξεκάθαρος και αθώος. Πρόκειται για το μεγαλύτερο κυνήγι μαγισσών στην πολιτική ιστορία. Θλιβερό!", πρόσθεσε.

Λαβρόφ - Υπουργός Εξωτερικών της Ρωσίας: Παράλογες οι κατηγορίες

Ο Ρώσος υπουργός Εξωτερικών Σεργκεί Λαβρόφ δήλωσε σήμερα ότι είναι «παράλογο» ο μεγαλύτερος γιος του Αμερικανού προέδρου Ντόναλντ Τραμπ να κατηγορείται επειδή συναντήθηκε με μια Ρωσίδα δικηγόρο, η οποία ισχυρίστηκε ότι έχει πληροφορίες που θα μπορούσαν να βλάψουν την αντίπαλό του των Δημοκρατικών Χίλαρι Κλίντον.

«Εξεπλάγην όταν ενημερώθηκα ότι μια Ρωσίδα δικηγόρος κατηγορείται ή ότι ο Ντόναλντ Τραμπ ο νεότερος κατηγορείται ότι μίλησε με τη Ρωσίδα δικηγόρο. Κατά τη γνώμη μου είναι παράλογο», επεσήμανε ο Λαβρόφ από τις Βρυξέλλες όπου πραγματοποιεί επίσημη επίσκεψη.

«Διότι όταν ένας άνθρωπος μιλά με έναν δικηγόρο, τι πρόβλημα ή ποια απειλή θα μπορούσε να προκύψει; Δεν το γνώριζα, ενημερώθηκα σχετικά από την τηλεόραση», πρόσθεσε.

Σχολιάζοντας μάλιστα την κάλυψη της υπόθεσης από τα δυτικά μέσα ενημέρωσης, ο Ρώσος υπουργός Εξωτερικών είπε: «Είναι φοβερό πώς σοβαροί άνθρωποι κάνουν την τρίχα τριχιά».

ΑΠΕ - ΜΠΕ

Σχόλια