default-image

Πιο άπιστες οι Ελληνίδες σε σχέση με τους άντρες

Ελλάδα
Πιο άπιστες οι Ελληνίδες σε σχέση με τους άντρες

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η μονογαμία βλάπτει σοβαρά τις… σχέσεις. Απίστευτο κι όμως αληθινό, καθώς αυτό απέδειξε δημοσκόπηση μεταξύ δεκάδων χωρών ανά τον κόσμο, με την Ελλάδα, μάλιστα να βρίσκεται στην 9η θέση μεταξύ των 20 χωρών που «μπλέκουν» συχνότερα σε… περιπέτειες, με τις Ελληνίδες μάλιστα να είναι περισσότερο άπιστες από τους άντρες. Ενώ, σκοπός της έρευνας είναι να αποδείξει ότι το σεξ με άτομα εκτός του/τις συντρόφου μας είναι ένας σίγουρος τρόπος να διατηρήσουμε υγιή την κύρια σχέση μας.

Η δημοσκόπηση διενεργήθηκε από τη VictoriaMilan - μια ιστοσελίδα γνωριμιών για παντρεμένους και δεσμευμένους που αναζητούν μια απιστία - και συμμετείχαν 7.104 παντρεμένα μέλη της από 20 χώρες κλήθηκαν να απαντήσουν σε ερωτήσεις με σκοπό να εξακριβωθεί ο αριθμών των ερωτικών συντρόφων με τους οποίους βρέθηκαν στο κρεβάτι τον περασμένο χρόνο.

Οι πιο άπιστοι του κόσμου, οι Φινλανδοί

Οι παντρεμένοι  και οι δεσμευμένοι στη Φινλανδία έχουν την πιο ικανοποιητική ερωτικά ζωή καθώς επιδίδονται σε απιστίες. Οι γυναίκες κοιμήθηκαν με περίπου 4,47 νέα άτομα εντός της χρονιάς που μας πέρασες, ενώ για τους άντρες ο αντίστοιχος αριθμός είναι 4,32.

Η κατάσταση στην Ισπανία είναι καυτή εκτός της συζυγικής κλίνης με τις κυρίες να αλλάζουν ερωτικό σύντροφο περίπου 4,41 φορές τον τελευταίο χρόνο και τους κυρίους να αναζητούν ερωτικές περιπέτειες με 3,61 άτομα.

Οι Ιρλανδοί δεν έχουν αναστολές και ενδίδουν στις σεξουαλικές ορέξεις τους με άτομα πέραν των μόνιμων συντρόφων τους. Οι Ιρλανδές ενέδωσαν στον πειρασμό με 4,38 νέα άτομα, ενώ οι άντρες άλλαξαν ερωτική σύντροφο 4,23 φορές.

Οι Δανέζες ικανοποιούν την ανάγκη τους για κάτι νέο και «καυτό» εκτός του γάμου τους με 4,31 νέα άτομα κάθε χρόνο. Αντίστοιχη διάθεση για ερωτικές περιπέτειες έχουν και οι Δανοί που άλλαξαν πέρσι ερωτική σύντροφο περίπου 4,01 φορές.

Οι Σουηδοί κυνηγούν την απόλαυση και για να ικανοποιήσουν την ανάγκη τους αυτή ξενοκοιμούνται και ας είναι παντρεμένοι ή σε μακροχρόνια σχέση. Οι Σουδέζες αλλάζουν ερωτικό σύντροφο περίπου 4,27 φορές τον χρόνο, ενώ οι Σουηδοί πέρσι ήρθαν ιδιαίτερα κοντά με 3,96 νέα άτομα.

Οι Βρετανοί δεν ακολουθούν τους κανόνες και ακολουθούν το ένστικτό τους όταν αναζητούν νέες γεύσεις, αγγίγματα και μυρωδιές. Εκτός του γάμου τους, οι Βρετανίδες άλλαξαν πέρσι ερωτικό σύντροφο 4,18 φορές, ενώ οι κύριοι έκαναν σεξ κατά μέσο όρο με 4,06 νέα άτομα.

Οι Νοτιοαφρικανοί είναι λάτρεις των αλλαγών και όταν τους τύχει μια πικάντικη ευκαιρία, την αρπάζουν. Οι Νοτιοαφρικάνες πέρσι άλλαξαν ερωτικό σύντροφο 4,12 φορές, ενώ οι Νοτιοαφρικάνοι είχαν μια καυτή περιπέτεια με 3,87 νέα άτομα.

Η ανάγκη για αλλαγές στη σεξουαλική ζωή φτάνει μέχρι τις Η.Π.Α., όπου οι γυναίκες δοκιμάζουν νέους ερωτικούς συντρόφους περίπου 4,08 φορές τον χρόνο, ενώ οι παντρεμένοι πέρσι έκαναν σεξ με 3,84 άτομα.

Οι Καναδοί φημίζονται για την ευγένεια και τη φιλοξενία τους, και από ότι φαίνεται δεν έχουν πρόβλημα να καλωσορίζουν νέα άτομα στην ερωτική τους ζωή. Οι Καναδέζες είχαν 3,93 εραστές πέρσι, ενώ οι άντρες άλλαξαν σύντροφο 3,76 φορές.

Καθώς διακρίνονται για το πάθος και τη διάθεσή τους για ζωή δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι οι Γάλλοι αναζητούν καυτές συνευρέσεις με όσο το δυνατόν περισσότερα άτομα. Οι Γαλλίδες κοιμήθηκαν με 3,81 άτομα πέραν του συζύγου ή του μακροχρόνιου δεσμού τους, ενώ οι Γάλλοι άλλαξαν ερωτική σύντροφο 3,24 φορές.

Οι Βέλγοι αναζητούν κάτι νέο και δεν καταπνίγουν τη διάθεσή τους αυτή με τις Βελγίδες να αλλάζουν ερωτικό σύντροφο 3,75 φορές, και τους άντρες να αναζητούν νέες ερωτικές περιπέτειες 3,30 φορές.

Οι Νορβηγοί επιζητούν τις αλλαγές και αναζητούν ερωτικές συνευρέσεις εκτός της συζυγικής κλίνης. Οι Νορβηγίδες παραδέχονται ότι έκαναν σεξ με περίπου 3,72 νέους συντρόφους τον περασμένο χρόνο, ενώ οι άντρες ακολουθούν με 3,32 νέες ερωμένες.

Τα πανέμορφα τοπία της Ιταλίας που προσελκύουν τουρίστες από όλο τον κόσμο δίνουν στους Ιταλούς ακόμα περισσότερες ευκαιρίες να αλλάξουν ερωτικό σύντροφο. Οι Ιταλίδες κάνουν σεξ με 3,61 άντρες πέραν του συζύγου ή του μόνιμου συντρόφου τους κάθε χρόνο, ενώ οι Ιταλοί αλλάζουν ερωτική σύντροφο 3,84 φορές.

Οι Δανοί φημίζονται για τον αθλητικό τρόπο ζωής τους και δεν έχουν πρόβλημα να κάψουν μερικές επιπλέον θερμίδες στο κρεβάτι με ένα νέο σύντροφο. Οι Δανές πέρσι έκαναν «γυμναστική» με 3,50 νέους ερωτικούς συντρόφους, ενώ οι άντρες έκαναν στην άκρη το ποδήλατο και καβάλησαν πιο ευχάριστο περίπου 3,32 φορές.

Οι Γερμανοί αναζητούν νέες φαντασιώσεις και τις βρίσκουν εκτός της μακροχρόνιας σχέσης τους. Οι Γερμανίδες άλλαξαν πέρσι ερωτικό σύντροφο 3,34 φορές, ενώ οι Γερμανοί αποπλάνησαν 3,18 νέες γυναίκες.

Οι Αυστριακές Άλπεις δεν είναι το μόνο ωραίο σε αυτή τη χώρα… οι κάτοικοι δεν πάνε πίσω. Οι παντρεμένες Αυστριακές δοκίμασαν νέους ερωτικούς συντρόφους, πέραν των μόνιμων συντρόφων τους, 3,21 φορές πέρσι, ενώ οι άντρες είχαν 3,08 ερωμένες εκτός του γάμου τους.

Οι Πολωνία είναι η πατρίδα πανέμορφων γυναικών που αρέσκονται να μοιράζονται την ομορφιά τους με νέους ερωτικούς συντρόφους κάθε χρόνο. Οι Πολωνέζες δηλώνουν ότι πήγαν με 3,01 άντρες εκτός του συζύγου ή του συντρόφου τους τον περασμένο χρόνο, ενώ οι Πολωνοί άλλαξαν ερωτική σύντροφο 2,78 φορές.

Η σοκολάτες δεν είναι το μόνο πράγμα για το οποίο φημίζονται οι Ελβετοί - είναι επίσης πολύ ελκυστικοί και εξοικειωμένοι με το να δοκιμάζουν νέες γεύσεις. Οι Ελβετίδες δοκίμασαν περίπου 2,74 νέους συντρόφους πέρσι, ενώ οι Ελβετοί έκαναν μια αλλαγή περίπου 2,63 φορές.

Οι Τσέχοι άρπαξαν επίσης όλες τις  σέξυ ευκαιρίες που τους έτυχαν και άλλαξαν ερωτικούς συντρόφους κατά τη διάρκεια της χρονιάς. Οι Τσέχες δηλώνουν ότι ενέδωσαν στις  φαντασιώσεις τους 2,61 φορές κάνοντας σεξ εκτός της κύριας σχέσης τους, ενώ οι άντρες έκανα σεξ με  περίπου 2,51 άλλα άτομα.

Τι γίνεται στην Ελλάδα;

Οι ειδυλλιακές ακρογιαλιές, το μαγευτικό τοπίο και το εκπληκτικό φαγητό φτάνουν και περισσεύουν για να ανεβάσουν την ερωτική διάθεση στα ύψη στην Ελλάδα και οι ντόπιοι φαίνεται να συμφωνούν. Οι Ελληνίδες παραδέχονται ότι 4,02 νέοι εραστές τις άναψαν αρκετά πέρσι ώστε να προχωρήσουν μαζί τους, ενώ οι Έλληνες πέρασαν καλά με 3,91 νέες ερωμένες.

Μέσος αριθμός αλλαγών ερωτικών συντρόφων από τους παντρεμένους το 2016

                                   Γυναίκες         Άντρες

Μεγ. Βρετανία

Νότια Αφρική

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News