default-image

Οι υψηλότερα αμειβόμενοι αθλητές του κόσμου για το 2017

Κόσμος
Οι υψηλότερα αμειβόμενοι αθλητές του κόσμου για το 2017

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Προκαλούν τουλάχιστον ίλιγγο τα αστρονομικά ποσά που παίρνουν οι κορυφαίοι αθλητές ανά τον κόσμο, σύμφωνα με τη λίστα του Forbes, που είδε σήμερα το «φως» της δημοσιότητας.

Στην κορυφαία πεντάδα βρίσκονται ο Κριστιάνο Ρονάλντο με τα κέρδη του να ανέρχονται στα 93 εκ. δολάρια, εκ των οποίων 58 από την Ρεάλ και τα υπόλοιπα από χορηγίες.

Στη δεύτερη θέση βρίσκεται ο Τζέιμς Λεμπρόν, ο κορυφαίος μπασκετμπολίστας του κόσμου, με συνολικά κέρδη 86,2 εκ. δολάρια και καθαρό μισθό 31,2 εκ. δολάρια.

Στην τρίτη θέση βρίσκεται ο δημοφιλής Αργεντίνος, Λ. Μέσι, ποδοσφαιριστής της Μπαρτσελόνα και αγαπημένος… του ωραίου φύλου με συνολικά κέρδη 80 εκ. δολάρια, εκ των οποίων τα 53 από μισθός και μπόνους.

Στην τέταρτη θέση βρίσκεται ο κορυφαίος τενίστας Ρότζερ Φέντερερ από την Ελβετία, με τα κέρδη του να «αγγίζουν» τα 64 εκατομμύρια δολάρια.

Και την πεντάδα κλείνει ο μπασκετμπολίστας, με τα χαρακτηριστικά ακουστικά στα αφτιά, Κέβιν Ντουράντ με 60,6 εκ. δολάρια, του οποίου ο μισθός και τα μπόνους φτάνουν τα 26,6 εκ. δολάρια.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News