default-image

Έχασε τη ζωή του εξαιτίας ενός τατουάζ

Κόσμος
Έχασε τη ζωή του εξαιτίας ενός τατουάζ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ένας 31χρονος άνδρας έχασε τη ζωή του, επειδή πήγε στη θάλασσα πέντε ημέρες μετά το νέο τατουάζ που είχε κάνει, παραβλέποντας τη συμβουλή του καλλιτέχνη, που του το είχε φτιάξει.

Σύμφωνα με τον ιστότοπο gazzeta.gr  ένας 31χρονος, αποφάσισε να μην ακούσει την συμβουλή αυτή και 5 μέρες αφού έκανε δύο χέρια που προσεύχονται μπροστά από ένα σταυρό, αποφάσισε να βουτήξει στο κόλπο του Μεξικού και το πλήρωσε με την ίδια του τη ζωή...

Η πληγή όμως που είχε δημιουργηθεί ήταν ακόμη φρέσκια και έπαθε μόλυνση από ένα σαρκοβόρο βακτήριο, το οποίο του «έσπασε» το δέρμα και τελικά τον οδήγησε στον θάνατο.

Μία μέρα μετά αφού μπήκε στη θάλασσα άρχισε να ανεβάζει πυρετό, να έχει κρυάδες και κοκκινίλες γύρω από το σημείο που είχε κάνει το τατουάζ, ενώ την επόμενη η κατάστασή του άρχισε να χειροτερεύει με αποτέλεσμα να πάει στο νοσοκομείο.

Μάλιστα, το χρώματα οι φουσκάλες που είχε, πλέον δεν ήταν κόκκινες, αλλά μοβ, κάτι που παρατηρείται στις μολύνσεις, ειδικά στους ανθρώπους που πάσχουν από κίρρωση. Τα αντιβιοτικά που του έδωσαν, σκότωσαν το 60% των βακτηριδίων, όμως πλέον η ζημιά είχε γίνει.

Τα ζωτικά του όργανα είχαν αρχίσει να τον εγκαταλείπουν με αποτέλεσμα να μπει σε τεχνική υποστήριξη, όπου παρέμεινε για περίπου δύο εβδομάδες. Από ένα σημείο και μετά, οι γιατροί άρχισαν να είναι αισιόδοξοι για την κατάστασή του, έχοντας παρουσιάσει σημάδια βελτίωσης, με αποτέλεσμα να τον αφήσουν να επιστρέψει σπίτι του.

Λίγες εβδομάδες αργότερα όμως έπαθε ένα νέο σηπτικό σοκ, με αποτέλεσμα τα νεφρά του να «πέσουν» τελείως και να οδηγηθεί εκ νέου για νοσηλεία. Μετά από δύο μήνες σκληρής μάχης που έδωσε, τελικά ο οργανισμός του δεν άντεξε και πέθανε.

Προσοχή σε όσους κάνουν τατουάζ! Δεδομένα βέβαια θα έχουν ακούσει από το στόμα του καλλιτέχνη που τους το έχει φτιάξει, λίγο πριν αποχωρήσουν από το studio, ότι δεν πρέπει να κάνουν μπάνιο στην θάλασσα για δύο εβδομάδες.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News