default-image

Κινέζος τράβηξε ελικόπτερο με τα γεννητικά του όργανα -video

Life
Κινέζος τράβηξε ελικόπτερο με τα γεννητικά του όργανα -video

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Παγκόσμιο ρεκόρ έχει κάνει ένας Κινέζος δάσκαλος του Κουνγκ Φου, ο οποίος μπορεί να τραβήξει ένα ολόκληρο ελικόπτερο με τους όρχεις του.

Ένας Κινέζος δάσκαλος του Κουνγκ Φου που τράβηξε εφτά αυτοκίνητα με τους όρχεις του τον περασμένο Απρίλιο και φέτος έγινε εκ νέου κάτοχος παγκοσμίου ρεκόρ, τραβώντας αυτή τη φορά ένα ελικόπτερο με τα γεννητικά του όργανα.

Σύμφωνα με τη βρετανική εφημερίδα Mirror, εκατοντάδες άνθρωποι, καθώς και επίσημοι κριτές της Ακαδημίας Παγκόσμιων Ρεκόρ, παρακολούθησαν τον Ye Wei στην περιοχή Fangshan District του Πεκίνου να δένει το βαρύ στρατιωτικό ελικόπτερο με ένα σκοινί γύρω από τους όρχεις του.

Στην αρχή του βίντεο φαίνεται να παραπατά, μη μπορώντας να βρει τη δύναμη για να κυλήσουν οι ρόδες του ελικοπτέρου, ωστόσο μετά από λίγο τα καταφέρνει. Βρίσκει την απαραίτητη εσωτερική δύναμη για να μετακινήσει το σκάφος περίπου 10 μέτρα, ξεπερνώντας έτσι το προηγούμενο ρεκόρ του που ήταν 8 μέτρα, όταν τράβηξε εφτά αυτοκίνητα.

Σύμφωνα με το protothema.gr, σε δηλώσεις του μετά την επιτυχημένη προσπάθεια, ο Ye Wei δήλωσε: «Δεν ξέρω γιατί δυσκολεύτηκα στην αρχή. Αισθανόμουν λίγο νευρικός και αβέβαιος. Αλλά βρήκα την απαραίτητη ενέργεια και άρχισα να μετακινώ το ελικόπτερο. Θα συνεχίσω να εξασκούμαι ώστε να κάνω και νέα ρεκόρ στο μέλλον».

Στη συνέχεια, οι αξιωματούχοι της Ακαδημίας Παγκόσμιων Ρεκόρ του έδωσαν το σχετικό πιστοποιητικό.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News