default-image

Η Μισέλ "σπάει" τη σιωπή της για την ορκωμοσία Τραμπ

Κόσμος
Η Μισέλ "σπάει" τη σιωπή της για την ορκωμοσία Τραμπ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αφού απόλαυσε τις διακοπές με τον Μπαράκ στις Παρθένες Νήσους και τον Νότιο Ειρηνικό, η Μισέλ Ομπάμα πραγματοποίησε την πρώτη επίσημη δημόσια εμφάνισή της από την αποχώρηση από το Λευκό Οίκο πριν από τρεις μήνες.

Η πρώην πρώτη κυρία μίλησε για τη μετάβαση στη νέα της ζωή, ότι ήθελε πραγματικά να απομακρυνθεί από τον Λευκό Οίκο και ότι ποτέ δεν θα έτρεχε για να πάρει αξιώματα. Απέφυγε να αναφέρει τον Donald Trump κατά τη διάρκεια των παρατηρήσεών της.

H Ομπάμα αναφέρθηκε στην ευημερία των παιδιών της, τη Σάσα και  Μάλια, και δήλωσε ότι "Η πολιτική είναι σκληρή και δύσκολη για μια οικογένεια. Δεν θα ήθελα να ζητήσω από τα παιδιά μου να το κάνουν ξανά. Επιπλέον, υπάρχουν πολύ περισσότερα που μπορούμε να κάνουμε έξω γιατί δεν θα έχουμε το βάρος των πολιτικών αποσκευών".

Η πρώην πρώτη κυρία θα συνεχίσει να ασχολείται με ζητήματα που της ενδιαφέρουν, όπως η πρωτοβουλία Let Girls Learn και η καταπολέμηση της βίας κατά των γυναικών σε όλο τον κόσμο. «Η υπηρεσίες προς τους πολίτες θα είναι πάντα στο αίμα μας», είπε, αλλά θα χρειαστεί λίγος χρόνος για τον Ομπάμα να προσαρμοστεί πλήρως στη ζωή ως ιδιώτης πολίτης.

Παραδέχτηκε ότι ήταν συναισθηματικά δύσκολο να φύγει από τον Λευκό Οίκο τις ημέρες των εορτών. Η μετάβαση στη νέα της ζωή ήταν πιο δύσκολη και ταχύτερη από ό, τι φαινόταν.«Η έξοδος είναι εξίσου γρήγορη», εξήγησε, σημειώνοντας ότι τα έπιπλα είχαν ήδη αντικατασταθεί κατά τη διάρκεια της τελετής ορκωμοσίας του Trump.

"Έχω ζήσει στο Λευκό Οίκο για περισσότερο από όσο έχω ζήσει σε οποιοδήποτε σπίτι που είχαμε, εκτός από την παιδική μου ηλικία", είπε η Ομπάμα.

Η έξοδος από το Λευκό Οίκο ήταν μια μεγάλη μετάβαση για τους Μάλια και τη Σάσα, αλλά το χειρίζονται  σαν κανονικά έφηβοι - κοιμούνται με τις καλύτερες φίλες τους και τρώνε  πίτσα πριν να αποχαιρετήσουν την παιδική τους ηλικία.

Αν και οι αποχαιρετισμοί ήταν σκληροί, η Michelle έπρεπε να είναι δυνατή για την στιγμή που μαζί με τον Μπαράκ χαιρέτισαν τον Donald και τον Melania Trump στο νέο τους σπίτι. "Ήταν συναισθηματική στιγμή» είπε. "Και τότε οι πόρτες άνοιξαν, και δεν ήθελα να έχουν δάκρυα στα μάτια μου επειδή οι άνθρωποι θα σκεφτόντουσαν ότι έκλαιγα εξαιτίας του νέου Προέδρου». 

Πηγή: thetoc.gr

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News