Κόσμος

Στο νοσοκομείο με πνευμονία ξανά ο Μπους ο πρεσβύτερος

Στο νοσοκομείο Houston Methodist στο Χιούστον του Τέξας εισήχθη ξανά λόγω ελαφράς μορφής πνευμονίας, ο πρώην πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών Τζορτζ Χέρμπερτ Ουώκερ Μπους. Πρόκειται για τη δεύτερη εισαγωγή του σε νοσοκομείο με την ίδια ίωση μέσα σε τρεις μήνες, αλλά όπως λέει ο εκπρόσωπός του και αυτή τη φορά "θα τα πάει μια χαρά".

Στο νοσοκομείο Houston Methodist στο Χιούστον του Τέξας εισήχθη ξανά λόγω ελαφράς μορφής πνευμονίας, ο πρώην πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών Τζορτζ Χέρμπερτ Ουώκερ Μπους.

Πρόκειται για τη δεύτερη εισαγωγή του σε νοσοκομείο με την ίδια ίωση μέσα σε τρεις μήνες, αλλά  όπως λέει ο εκπρόσωπός του και αυτή τη φορά "θα τα πάει μια χαρά".

Ο εκπρόσωπος της οικογενείας, Τζιμ Μακ Γκράθ, είπε ότι ο πρώην πρόεδρος, 92 ετών, εισήχθηκε σε νοσοκομείο την Παρασκευή "για παρακολούθηση λόγω επίμονου βήχα που τον εμπόδισε να αναρρώσει σωστά".

"Αποδείχθηκε αργότερα ότι είχε μια ελαφράς μορφής πνευμονία, η οποία αντιμετωπίστηκε και έχει επιλυθεί", τόνισε σε δήλωση ο Μακ Γκράθ, προσθέτοντας ότι "ο πρόεδρος Μπους χαίρει πολύ καλής διάθεσης και παραμένει στο νοσοκομείο για περαιτέρω παρακολούθηση ενώ ανακτά τις δυνάμεις του".

Σχόλια