default-image

Ινδία: Βρέθηκε κοριτσάκι "Μόγλης" - Σοκάρει το βίντεο

Κόσμος
Ινδία: Βρέθηκε κοριτσάκι "Μόγλης" - Σοκάρει το βίντεο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ένα απίστευτο βίντεο δόθηκε στη δημοσιότητα με ένα 8χρονο κοριτσάκι, το οποίο βρήκαν έκπληκτοι αστυνομικοί της Ινδίας, σε μία καθιερωμένη περίπολό τους, μαζί με πιθήκους.

Το κοριτσάκι ονομάστηκε «Μόγλης» αφού βρέθηκε να περπατά στα τέσσερα, να έχει εξάρσεις θυμού και βίας και να μην καταλαμβαίνει καμία σε γλώσσα, σε ζούγκλα της Ινδίας.

Η μικρή, σύμφωνα με τους Times της Ινδίας, βρέθηκε από τον επιθεωρητή Suresh Yadav και μεταφέρθηκε κατ' ευθείαν στο νοσοκομείο, περπάταγε στα τέσσερα και επικοινωνούσε με κραυγές, βρέθηκε από την τοπική αστυνομία σε μία απομακρυσμένη προστατευόμενη φυσική περιοχή στην Bahraich, στη βόρεια Ινδία.

Οι γιατροί αναφέρουν ότι η μικρή έχει εξάρσεις θυμού και βίας, ενώ δεν φαίνεται να καταλαβαίνει οποιαδήποτε γλώσσα. Υποστηρίζουν επίσης ότι είναι ιδιαίτερα φοβισμένη με τους ανθρώπους και ενώ οι γιατροί προσπαθούν να τη μάθουν να περπατάει με δύο πόδια, εκείνη συνεχίζει να περπατά με τα τέσσερα.  

Το 8χρονο κοριτσάκι, όπως μεταδίδει ο ιστότοπος proothema.gr,  ονομάστηκε «Κορίτσι Μόγλης» λόγω των εμφανών ομοιοτήτων που έχει με τη γνωστή ιστορία του Ράντγιαρντ Κίπλινγκ, τον Μόγλη, ένα αγοράκι που μεγάλωσε και ανατράφηκε από λύκους.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News