default-image

Κρουαζιέρα του τρόμου: Θρίλερ με κύματα 9 μέτρων -video

Κόσμος
Κρουαζιέρα του τρόμου: Θρίλερ με κύματα 9 μέτρων -video

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στη δημοσιότητα δόθηκε ένα βίντεο μέσα από το κρουαζιερόπλοιο Αnthem of the Seas της Royal Caribbean που τον Φεβρουάριο του 2016 έπεσε σε θαλασσοταραχή και θυελλώδεις ανέμους στον Ατλαντικό Ωκεανό.

Το κρουαζιερόπλοιο με πάνω από 4.000 επιβαίνοντες, ενώ έπλεε στα ανοικτά τουCape Hatteras της Βορείου Καρολίνας έπεσε σε μια φοβερή καταιγίδα με αποτέλεσμα να το χτυπούν από όλες τις πλευρές οι μανιασμένοι άνεμοι και κύματα ύψους 9 μέτρων.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα εκείνης τnς περιόδου, αναποδογύρισαν έπιπλα και έσπασαν υαλικά, με αποτέλεσμα τον ελαφρύ τραυματισμό τεσσάρων ατόμων.

Το νέο βίντεο το οποίο έγινε viral μέσα σε λίγες ώρες, ανέβασε στο Youtube επιβάτης του πλοίου.

Πρόκειται για τον Stephen J Burke ο οποίος βρισκόταν μαζί με την παρέα του στον τρίτο όροφο του πλοίου από όπου έβλεπαν τα κύματα να καλύπτουν τα παράθυρα του πολυτελούς κρουαζιερόπλοιου.

To Anthem of the Seas είναι ένα νέο πλοίο της γνωστής εταιρίας Royal Caribbean, το οποίο ξεκίνησε να κάνει κρουαζιέρες τον Απρίλιο του 2015. Έχει μήκος 348 μέτρα, εκτόπισμα 167 χιλιάδων τόνων, 18 καταστρώματα, ενώ μπορεί να φιλοξενήσει 4.180 επισκέπτες σε δίκλινα και διαθέτει 2.090 καμπίνες.

cnn.gr

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News