Κόσμος

Πήδηξε από τον 8ο όροφο φλεγόμενης πολυκατοικίας (video)

Μπρος γκρεμός και πίσω ρέμα για μια γυναίκα στη Μόσχα, η οποία αναγκάστηκε να πηδήξει από τον 8ο όροφο φλεγόμενης πολυκατοικίας για να γλυτώσει από την πύρινη λαίλαπα.

Δραματικές στιγμές έζησαν οι κάτοικοι πολυκατοικίας σε περιοχή της Μόσχας, όταν ξέσπασε μεγάλη πυρκαγιά σε διαμέρισμα, η οποία εξαπλώθηκε ταχύτατα σχεδόν σε όλη την επιφάνεια του κτιρίου.

Στο ζενίθ της έντασης, μία νεαρή γυναίκα βγήκε στο μπαλκόνι και κρεμάστηκε έξω από αυτό, βουτώντας τελικά από τον 8ο όροφο, προκειμένου να γλιτώσει από τις φλόγες.

Παρά τη σφοδρή πτώση, η κοπέλα δεν σκοτώθηκε, τραυματίστηκε ωστόσο πολύ σοβαρά και νοσηλεύεται σε κωματώδη κατάσταση στο νοσοκομείο.

Οι πυροσβέστες που έσπευσαν στο σημείο, κατάφεραν να απεγκλωβίσουν άλλα εννιά άτομα που βρίσκονταν εκείνη την ώρα μέσα στην πολυκατοικία, τους οποίους και μετέφεραν στο νοσοκομείο, καθώς υπέφεραν από ελαφριά εγκαύματα και αναπνευστικά προβλήματα λόγω του καπνού.

Όπως φαίνεται και στο βίντεο που ακολουθεί, το κτίριο δείχνει να έχει ζωστεί από καπνούς, ενώ οι φλόγες σε ορισμένες περιοπτώσεις ξεπερνούσαν τα 20 μέτρα σε ύψος.

Τα αίτια της φωτιάς δεν έγιναν γνωστά, όπως και το αν εντοπίστηκαν μέσα στα αποκαΐδια εγκλωβισμένοι άνθρωποι.

Πηγή: protothema.gr

Σχόλια