default-image

Υπάλληλος γηροκομείου έκανε lap dance σε παππού με άνοια-vid

Κόσμος
Υπάλληλος γηροκομείου έκανε lap dance σε παππού με άνοια-vid

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Με την δουλειά της «πλήρωσε» την ατυχή έμπνευσή της να προσφέρει ένα «lap dance» σε έναν ηλικιωμένο με άνοια, η υπάλληλος ενός γηροκομείου στο Οχάιο των ΗΠΑ.

Το ξεγύμνωμα και ο χορός της υπαλλήλου, που καταγράφηκαν με κρυφή κάμερα από μια συνάδελφό της, έχουν προκαλέσει σάλο στην τοπική κοινωνία, αλλά έντονη απορία για τους λόγους που ώθησαν την 26χρονη να προβεί σε μια τόσο αψυχολόγητη πράξη.

Στο επίμαχο βίντεο, αποσπάσματα του οποίου δημοσιεύει η New York Post, η Brittany L. Fultz εμφανίζεται να λέει στο ηλικιωμένο θύμα της «Μπορώ να σου δείξω καινούργια πράγματα» και στη συνέχεια να βγάζει το παντελόνι της, δείχνοντάς του τα οπίσθιά της.

Σύμφωνα με τον αστυνομικό Anthony Bath, ο οποίος ερευνά την υπόθεση, ο ηλικιωμένος ακούγεται να διαμαρτύρεται όταν η νεαρή ξεκινά να του «τρίβεται», λέγοντάς της ότι δεν ενδιαφέρεται, ωστόσο οι αντιρρήσεις του δεν την αποθαρρύνουν.

Αμέσως μετά την καταγγελία της συναδέλφου της 26χρονης, το ίδρυμα την έθεσε σε διαθεσιμότητα, ειδοποιώντας παράλληλα τις αρχές που προχώρησαν στη σύλληψή της.

Πηγή: protothema.gr

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News