default-image

Δολοφονικό βλέμμα της Χίλαρι για "γλυκά μάτια" του Μπίλ -vid

Κόσμος
Δολοφονικό βλέμμα της Χίλαρι για "γλυκά μάτια" του Μπίλ -vid

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

"Σαρώνει" στο διαδίκτυο ένα βίντεο από την ορκωμοσία του νέου προέδρου, Ντόναλντ Τραμπ. Δείχνει τον Μπιλ Κλίντον να «καρφώνει» με το βλέμμα του...την κόρη του νέου Αμερικανού προέδρου Ιβάνκα Τραμπ σύμφωνα με τις αναρτήσεις στο Τwitter!

Το... δολοφονικό βλέμμα, μάλιστα, που φαίνεται να του ρίχνει η σύζυγός του, Χίλαρι, η οποία στέκεται ακριβώς δίπλα του, είναι... όλα τα λεφτά και έρχεται να δώσει ακόμα περισσότερη... τροφή για σχόλια στα social media.

Η αλήθεια είναι πως, όπως πολλοί χρήστες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης σύμφωνα με το protothema.gr επισημαίνουν, από το βίντεο ουδόλως προκύπτει ότι ο Αμερικανός πρώην πρόεδρος «γλυκοκοιτάζει» την κόρη του νέου πλανητάρχη.

Το... ένοχο παρελθόν, ωστόσο, του Μπιλ Κλίντον (βλ. σκάνδαλο Μόνικα Λεβίνσκι), το δεδομένο ενδιαφέρον του για το ωραίο φύλο και το βλέμμα της συζύγου του, η οποία τον «καρφώνει» επί πολλά δευτερόλεπτα, προκειμένου εκείνος να καταλάβει ότι «συνελήφθη επ' αυτοφώρω», είναι στοιχεία που συγκλίνουν στην εκδοχή ότι εκείνος... χάζευε την -ομολογουμένως εντυπωσιακή- κόρη του Τραμπ.

Στο βίντεο ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ καταγράφεται από τον φακό να... δαγκώνει με νόημα τα χείλη του, επιδοκιμάζοντας προφανώς το θέαμα της ξανθιάς καλλονής που βρέθηκε στο οπτικό του πεδίο, καθώς εκείνος δεν κοιτάζει στο σημείο που διεξάγεται η ορκωμοσία του Τραμπ, αλλά εκεί που βρισκόταν η ξανθιά καλλονή και τα υπόλοιπα παιδιά του 45ου προέδρου των ΗΠΑ.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News