default-image

Ταξιδεύει στον κόσμο χωρίς να χαλάει ούτε ευρώ - photos

Κόσμος
Ταξιδεύει στον κόσμο χωρίς να χαλάει ούτε ευρώ - photos

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Έχουμε ακούσει και διαβάσει για ανθρώπους που άφησαν τη συνηθισμένη ζωή τους και ακολούθησαν αυτό που πάντα ήθελαν να κάνουν: να ταξιδέψουν στον κόσμο. Ο Γκάρετ Γκι με τη σύζυγό του και τα δυο τους παιδιά, όμως, δεν είναι μία ακόμα ιστορία.

Η εταιρεία του Γκι, Scan, εξαγοράστηκε από το Snapchat το 2014, και ως συν-ιδρυτής έλαβε ένα μέρος από τα 50 εκατ. ευρώ. Τρεις μήνες αργότερα, ο 28χρονος πλέον άνδρας εγκατέλειψε την εργασία του και μαζί με την σύζυγό του Τζέσικα και τα δύο τους παιδιά ταξιδεύουν στον κόσμο. Αν σας πέρασε από το μυαλό πως ξοδεύουν τα χρήματα από την εξαγορά, κάνετε λάθος, μιας και το ζευγάρι δεν έχει αγγίξει ούτε σεντ από αυτά.

Το ζευγάρι πούλησε ό,τι του άνηκε για περίπου 42.000 ευρώ και αποφάσισε να ξεκινήσει τα ταξίδια, δημιουργώντας και το μπλοκ The Bucket List Family. Πέντε μήνες μετά, όταν βρέθηκαν με κάτι λιγότερο από 5.000 ευρώ, το μπλοκ της οικογένειας Γκι άρχισε να αποκτά χορηγίες και συνεργασίες μέσα από τα social media.

Η οικογένεια, εδώ και έναν χρόνο, ταξιδεύει ανά τον κόσμο, γνωρίζοντας νέους πολιτισμούς και ανθρώπους.

«Σκοπεύω να ζήσω σαν να μην υπάρχει αύριο και να ξεκινήσω από την αρχή», λέει ο Γκάρετ Γκι στο Business Insider και προσθέτει: «Είμαι νέος και θέλω να κρατήσω ενεργό το εργατικό επιχειρηματικό μου πνεύμα. Δεν θέλω να βολευτώ, δεν θέλω να ηρεμήσω. Για μένα είναι σαν αρχίζω από την αρχή να χτίσω τον δρόμο μου».

Πηγή: iefimerida.gr

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News