default-image

Προσοχή εφιστά ο διευθυντής της CIA στον Τραμπ

Κόσμος
Προσοχή εφιστά ο διευθυντής της CIA στον Τραμπ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο διευθυντής της CIA, Τζον Μπρέναν δήλωσε στο τηλεοπτικό δίκτυο Fox, ότι ο εκλεγμένος πρόεδρος των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ, θα "πρέπει να είναι πολύ προσεχτικός" για τα όσα λέει δημόσια.

Παράλληλα, ο ίδιος, τόνισε ότι ο Τραμπ δεν έχει ουσιαστική και πλήρη εκτίμηση για τις δυνατότητες, τις προθέσεις, αλλά και τις ενέργειες της Ρωσίας, σε αρκετές περιοχές του κόσμου.

Ο Μπρέναν, υποστήριξε επίσης, ότι οι ΗΠΑ θα πρέπει να καταστήσουν σαφές ότι ο Τραμπ, αντιλαμβάνεται με ακρίβεια τα στοιχεία που γνωρίζουν οι αμερικανικές μυστικές υπηρεσίες, προκειμένου ο εκλεγμένος πρόεδρος να προχωρεί σε τεκμηριωμένες αποφάσεις.

Του καταλογίζει άγνοια της άρσης των κυρώσεων απέναντι στη Ρωσία

Ο διευθυντής τη CIA, Τζον Μπρέναν δήλωσε στο τηλεοπτικό δίκτυο Fox, ότι ο εκλεγμένος πρόεδρος των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ, θα πρέπει να λάβει υπόψη του ότι δε γνωρίζει το συνολικό μέγεθος των συνεπειών, από την άρση των κυρώσεων έναντι της Ρωσίας.

Παράλληλα, τόνισε ότι ο Τραμπ θα πρέπει να είναι ιδιαιτέρως προσεχτικός, αναφορικά με την "άφεση αμαρτιών" που θέλει να δώσει στη Ρωσία.

Επίσης, ο Μπρέναν εκτίμησε ότι ο "αυθορμητισμός" του Τραμπ, δεν είναι κάτι που προστατεύει τα συμφέροντα εθνικής ασφάλειας των ΗΠΑ.

Οι δηλώσεις του Τζον Μπρέναν έγιναν στην κυριακάτικη τηλεοπτική εκπομπή "Fox News Sunday."

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News