default-image

Τον νόμιζαν νεκρό, αλλά σηκώθηκε μέσα από το φέρετρο (video)

Κόσμος
Τον νόμιζαν νεκρό, αλλά σηκώθηκε μέσα από το φέρετρο (video)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ένα συγκλονιστικό περιστατικό διαδραματίστηκε στην Κίνα, όταν ένας 75χρονος άνδρας σηκώθηκε μέσα από το… φέρετρο.

Το απίστευτο περιστατικό συνέβη σε ένα χωριό στην επαρχία Σιτσουάν. Όταν ο άνδρας ξύπνησε μέσα από το φέρετρο ρώτησε έκπληκτος το γιο του: «Τι συμβαίνει;».

Ο ηλικιωμένος άνδρας είχε θεωρηθεί νεκρός για περίπου οκτώ ώρες και η οικογένειά του είχε ξεκινήσει την προετοιμασία για την κηδεία και την ταφή του.

Σύμφωνα με τον γιο του το φέρετρο είχε ανοίξει περίπου δύο ίντσες όταν άκουσε τον πατέρα του να αγωνίζεται να βγει έξω.

Ο γιος της οικογένειας είπε πως ο πατέρας του έπασχε από καρκίνο του οισοφάγου και την περασμένη Κυριακή 8 Ιανουαρίου σταμάτησε ξαφνικά να αναπνέει. Το σώμα του άνδρα είχε παγώσει και ήταν ακίνητο.

«Είχα μείνει δίπλα του για λίγες μέρες. Μόλις συνειδητοποίησα ότι πέθανε βάλαμε το σώμα του στην είσοδο του σπιτιού για να τον τιμήσουμε. Δεν κουνήθηκε και δύο ώρες αργότερα τον τοποθετήσαμε μέσα στο φέρετρο».

Σύμφωνα με το Sport-Fm.gr, η προετοιμασία της κηδείας του ηλικιωμένου άνδρα ήταν σε πλήρη εξέλιξη, όταν ο γιος του άκουσε θορύβους που προέρχονταν από το εσωτερικό του φέρετρου. Σύμφωνα με τον ίδιο ο πατέρας του προσπαθούσε να το ανοίξει χτυπώντας το δυνατά και με τα χέρια και με τα πόδια.

Σήμερα ο ηλικιωμένος άνδρας αναπαύεται στο σπίτι. Η κατάστασή του φέρεται να είναι σε σταθερή και επικοινωνεί πλήρως με το περιβάλλον.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News