default-image

Νεκρός αστυνομικός σε επίθεση στην Τουρκία

Κόσμος
Νεκρός αστυνομικός σε επίθεση στην Τουρκία

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ένας ένοπλος σκοτώθηκε και ένας αστυνομικός τραυματίσθηκε στη διάρκεια συγκρούσεων που σημειώθηκαν σήμερα μπροστά από την έδρα της αστυνομίας στην πόλη Γκαζιαντέπ της νοτιοανατολικής Τουρκίας, μεταδίδουν τα μέσα ενημέρωσης.

>> ΔΙΑΒΑΣΤΕ: ΠΥΡΟΒΟΛΙΣΜΟΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΤΜΗΜΑ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ

Οι συνθήκες στις οποίες έγινε η ανταλλαγή πυρών δεν είναι ακόμη γνωστές, όμως το ιδιωτικό τηλεοπτικό δίκτυο NTV μετέδωσε ότι «τρεις τρομοκράτες επιχείρησαν να εισέλθουν μέσα στο κτίριο της αστυνομίας».

«Ένας τρομοκράτης εξουδετερώθηκε και δύο άλλοι διαφεύγουν», πρόσθεσε το NTV επικαλούμενο αυτόπτες μάρτυρες και διευκρινίζοντας πως η αστυνομία διεξάγει επιχείρηση για να τους συλλάβει.

Το Ρόιτερς μετέδωσε επικαλούμενο αξιωματούχο των δυνάμεων ασφαλέιας πως οι αστυνομικοί σκότωσαν έναν επίδοξο καμικάζι βομβιστή που επιχείρησε να εισέλθει στο κτίριο της αστυνομίας.

Το φιλοκυβερνητικό τουρκικό πρακτορείο ειδήσεων Ανατολή μετέδωσε χωρίς άλλες διευκρινίσεις πως συγκρούσεις ξέσπασαν μπροστά από την έδρα της αστυνομίας και πως ασθενοφόρα και ενισχύσεις έχουν σταλεί επιτόπου.

Σύμφωνα με το ιδιωτικό πρακτορείο ειδήσεων Dogan, αυτόπτες μάρτυρες έκαναν λόγο για πυροβολισμούς και διευκρίνισαν πως ένας αστυνομικός τραυματίσθηκε και ένας νεκρός, που πιστεύεται πως ήταν ένας από τους δράστες της επίθεσης, κείτεται στο έδαφος μπροστά από την έδρα της αστυνομίας.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News