Κόσμος

Προσεχώς… Brexit λέει η Βρεττανή πρωθυπουργός Τερέζα Μέι

Η Βρεττανή πρωθυπουργός Τερέζα Μέι δήλωσε σήμερα ότι θα παρουσιάσει την στρατηγική της, που θα περιλαμβάνει και τον τρόπο με τον οποίο θα προσπαθήσει να εξασφαλίσει τη σωστή συμφωνία για το Brexit.

Η Βρεττανή πρωθυπουργός Τερέζα Μέι δήλωσε σήμερα ότι θα παρουσιάσει την στρατηγική της, που θα περιλαμβάνει και τον τρόπο με τον οποίο θα προσπαθήσει να εξασφαλίσει τη σωστή συμφωνία για το Brexit, μέσα στις επόμενες εβδομάδες αρνούμενη τους υπαινιγμούς ότι τα σχέδιά της είναι "μπερδεμένα".

Μιλώντας στο τηλεοπτικό δίκτυο Sky News η Μέι παρέκαμψε τις ερωτήσεις για το αν θα θέσει ως προτεραιότητα τον έλεγχο της μεταναστευτικής ροής από την ΕΕ έναντι της προνομιακής πρόσβασης στην ενιαία αγορά του μπλοκ, αλλά είπε ότι δεν πρόκειται για "διττή επιλογή".

"Μέσα στις ερχόμενες εβδομάδες θα παρουσιάσω με περισσότερες λεπτομέρειες το σχέδιό μου για τη Βρετανία...ναι, είναι για το πως θα εξασφαλίσω την καλύτερη συμφωνία για το Brexit, αλλά είναι ακόμη και για την οικονομική μεταρρύθμιση...έχει να κάνει με την εξασφάλιση της σωστής συμφωνίας διεθνώς αλλά και με μία δίκαιη συμφωνία στη χώρα μας", είπε η πρωθυπουργός.

Σχόλια