Κόσμος

Βενεζουέλα: Ζωντανοί οι επιβάτες εξαφανισμένου ελικοπτέρου

Ένα απίστευτο περιστατικό συνέβη στη Βενεζουέλα, όταν εντοπίστηκαν ζωντανοί οι 13 επιβαίνοντες του ελικοπτέρου που εξαφανίστηκε μυστηριωδώς πριν από μια εβδομάδα.

Το στρατιωτικό ελικόπτερο με τους 13 επιβαίνοντες εξαφανίστηκε μυστηριωδώς στις 30 Δεκεμβρίου, όταν πετούσε πάνω από τη ζούγκλα του Αμαζονίου στη νότια Βενεζουέλα.

Στο ελικόπτερο επέβαιναν 13 άνθρωποι: πέντε στρατιώτες που επρόκειτο να αλλάξουν ισάριθμούς συναδέλφους τους σε ένα φυλάκιο, τέσσερις ιθαγενείς, κατοίκους της ζούγκλας και τέσσερα μέλη του πληρώματος. Ήταν επίσης φορτωμένο με αρκετά εφόδια.

 Επί πέντε ημέρες γίνονταν έρευνες για τον εντοπισμό του, ενώ το υπουργείο Άμυνας της Βενεζουέλας δεν έδωσε πληροφορίες για το πού εντοπίστηκε.

 «Οι αρχές μάς κάλεσαν για να μας ενημερώσουν ότι έχουν εντοπιστεί, ότι είναι όλοι καλά, ότι υποβάλλονται σε ιατρικές εξετάσεις στον καταυλισμό Λα Εζμεράλντα (στην Πολιτεία Αμαζόνας της Βενεζουέλας), είπαν ότι σύντομα θα μας πουν περισσότερες λεπτομέρειες, αλλά είναι ζωντανοί», είπε ένας από τους συγγενείς των επιβαινόντων στο ελικόπτερο.

Πηγή: ΑΠΕ - ΜΠΕ

Σχόλια