default-image

Reina: Όλοι είδαν ποιος είναι, παραμένει ασύλληπτος - video

Κόσμος
Reina: Όλοι είδαν ποιος είναι, παραμένει ασύλληπτος - video

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ένα βίντεο το οποίο τράβηξε ο ίδιος ο δράστης ο οποίος θεωρείται ύποπτος για το μακελειό που στοίχισε τη ζωή σε 39 ανθρώπους στο κλαμπ Reina της κυκλοφορεί τις τελευταίες ώρες στο διαδίκτυο.

Το βίντεο -από το οποίο προέρχεται και η πιο πρόσφατη φωτογραφία του που δόθηκε στη δημοσιότητα- τραβήχτηκε από τον ίδιο λίγες ώρες προτού εισβάλει στο κλαμπ και αρχίσει να πυροβολεί αδιακρίτως.

Φορώντας ένα μαύρο μπουφάν, βιντεοσκοπεί τον εαυτό του στην κεντρική πλατεία Ταξίμ, την ώρα που γύρω του περπατά αμέριμνος ο κόσμος. Μάλιστα, σε κάποιο σημείο φαίνεται να χαμογελά.

Την ίδια ώρα όμως, άφαντος παραμένει ο δράστης του μακελειού στο νυχτερινό κέντρο της Κωνσταντινούπολης, που κόστισε τη ζωή σε 39 ανθρώπους ανήμερα της Πρωτοχρονιάς.

Την ώρα που οι τουρκικές αρχές συνεχίζουν τις εξονυχιστικέςέρευνες σε όλη την Τουρκία, για τον εντοπισμό του δράστη ένα νέο βίντεο βλέπει το φως της δημοσιότητας.

Στο βίντεο το οποίο δημοσίευσε το τουρκικό Haberturk, φαίνεται ο άνδρας που σκότωσε 39 ανθρώπους, να ψάχνει να βρει ταξίγια να διαφύγει, αμέσως μετά την αποτρόπαια πράξη του.

Στο νέο ντοκουμέντο, φαίνεται να έχει έντονη λογομαχία με οδηγό ταξί στο οποίο αρχικά επιβιβάστηκε, ενώ στη συνέχεια και έπειτα από τον έντονο διαπληκτισμό, κατεβαίνει και ψάχνει να βρει άλλο.

Πηγή: cnn.gr

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News