default-image

To Facebook "πρόδωσε" το διπλό γάμο της γυναίκας του!

Γυναίκα & παιδί
To Facebook "πρόδωσε" το διπλό γάμο της γυναίκας του!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

To Facebook έχει «ενώσει» ανθρώπους που γνωρίστηκαν μέσω της γνωστής σελίδας κοινωνικής δικτύωσης, αλλά έχει και …χωρίσει ζευγάρια! Δυστυχώς στη δεύτερη κατηγορία ανήκει Ουαλός που έπαθε το σοκ της ζωή του όταν ανακάλυψε ότι η γυναίκα του είχε πρόσφατα παντρευτεί - εκτος από τον ίδιο- στα κρυφά και τον εραστή της.

Μάλιστα η δίγαμη σύζυγος είχε αναρτήσει φωτογραφίες της γαμήλιας τελετής στο Facebook!

Σύμφωνα με την εφημερίδα Daily Telegraph, η 35χρονη Λίζα 'Εβεραντ προσπάθησε αρχικά να πείσει τον πρώτο σύζυγό της ότι ήταν απλώς παράνυμφος στο γάμο μιας φίλης της.

Ωστόσο ο 'Ελιοτ 'Εβεραντ, πωλητής ηλικίας 38 ετών, πήγε να το εξακριβώσει στο δημαρχείο.

Κατέθεσε μήνυση στη σύζυγο

Παντρεμένη εδώ και τέσσερα χρόνια με τον 'Ελιοτ και ήδη δύο φορές χωρισμένη, η Λίζα είχε πράγματι παντρευτεί μυστικά -και παράνομα- με τον εραστή της τον Ιούλιο.

Ο πληγωμένος σύζυγος κατέθεσε μήνυση. «Του ήρθε ο ουρανός σφοντύλι» είπε ο δικηγόρος του.

Το δικαστήριο του Κάρντιφ στη νοτιοδυτική Βρετανία κατήγγειλε τον «εγωισμό» και την «απιστία» της Λίζας και την καταδίκασε σύμφωνα με το in.gr σε 150 ώρες κοινωνικής εργασίας.

Μητέρα τεσσάρων παιδιών, δύο από προηγούμενο γάμο και δύο με τον 'Ελιοτ, η Λίζα υποχρεώθηκε να αφήσει την άνετη συζυγική κατοικία Νο1 για να εγκατασταθεί με τον σύζυγο Νο2 σε διαμέρισμα εργατικής πολυκατοικίας.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News