default-image

Φρίκη: Βίασε11χρονη και μετά την πέταξε στο δρόμο

Κόσμος
Φρίκη: Βίασε11χρονη και μετά την πέταξε στο δρόμο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ένα φρικιαστικό περιστατικό σημειώθηκε στις ΗΠΑ, όταν 20χρονος χτύπησε με το αυτοκίνητό του ένα 11χρονο κοριτσάκι, το βίασε και στη συνέχεια το πέταξε στο δρόμο.

Στη σύλληψη του 20χρονου Λάρι Γουόρντ, ο οποίος φέρεται να χτύπησε με το αυτοκίνητό του ένα 11χρονο κορίτσι, να το απήγαγε, να το βίασε και να το εγκατέλειψε στο δρόμο, προχώρησε η αστυνομία του Μέμφις, στο Τενεσί των Ηνωμένων Πολιτειών.

Σύμφωνα με όσα είπε στην αστυνομία το μικρό κορίτσι, ο άνδρας την παρακολούθησε στη διαδρομή για το σχολείο της. Τότε τη χτύπησε με το αυτοκίνητό του, την έβαλε με τη βία μέσα στο όχημα και αφού τη βίασε, την εγκατέλειψε και έφυγε.

Σύμφωνα με το protothema.gr, ο διευθυντής του τοπικού αστυνομικού τμήματος δήλωσε συγκλονισμένος από το έγκλημα του 20χρονου άνδρα, λέγοντας πως «Δεν μπορώ να φανταστώ ότι ένα 11χρονο παιδί, πηγαίνοντας για το σχολείο, μπορεί να δεχτεί τέτοια επίθεση. Μου ραγίζει η καρδιά που μπορεί να συμβεί κάτι τέτοιο και θα δουλέψουμε πολύ, ώστε να μην συμβεί σε κανέναν άλλον».

Το 11χρονο κοριτσάκι βρέθηκε στην άκρη του δρόμου να κλαίει με λυγμούς από έναν περαστικό με το αυτοκίνητό του, ο οποίος ειδοποίησε την αστυνομία. Η ομολογία του ήταν συγκλονιστική: «Το πρώτο πράγμα που μου είπε ήταν "μόλις με βίασαν"».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News