default-image

4 άτομα δεν επιβιβάστηκαν στο μοιραίο αεροσκάφος

Κόσμος
4 άτομα δεν επιβιβάστηκαν στο μοιραίο αεροσκάφος

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

71 άνθρωποι είναι ο τραγικός απολογισμός της αεροπορικής τραγωδίας στην Κολομβία, που έχει βυθίσει στο πένθος ολόκληρη τη Βραζιλία, ενώ οι επιζώντες είναι 6. Μάλιστα, είναι χαρακτηριστικό ότι στη μοιραία πτήση δεν επιβιβάστηκαν 4 άτομα.

Για 71 νεκρούς και 6 επιζώντες στο δυστύχημα του αεροσκάφους που μετέφερε μια βραζιλιάνικη ποδοσφαιρική ομάδα, την Chapecoense, έκαναν λόγο οι αρχές της Κολομβίας, αναθεωρώντας προς τα κάτω τον απολογισμό που είχαν ανακοινώσει.

«Οι επιχειρήσεις έρευνας και διάσωσης επέτρεψαν να βρεθούν 71 θύματα και έξι επιζώντες», ανέφερε η εθνική υπηρεσία αντιμετώπισης κινδύνων και καταστροφών (UNGRD).

Ο προηγούμενος επίσημος απολογισμός έκανε λόγο περί 75 νεκρών, όμως τέσσερα πρόσωπα που βρίσκονταν στον κατάλογο των επιβατών δεν είχαν επιβιβαστεί στο μοιραίο αεροσκάφος.

Κατά τη διάρκεια του μηνύματός του με το οποίο κήρυσσε έκτακτη ανάγκη στις 05:00 (ώρα Ελλάδας) τη νύχτα της Δευτέρας προς Τρίτη, ο πιλότος του αεροσκάφους της βολιβιανής αεροπορικής εταιρείας Lamia έκανε λόγο για «βλάβες στα ηλεκτρικά συστήματα».

Πηγή: protothema.gr

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News