Κόσμος

Πρόβλημα υγείας για τη Χίλαρι; (video)

Ένα επίμαχο βίντεο δείχνει την υποψήφια Πρόεδρο των ΗΠΑ να περπατά υποβασταζόμενη, μόλις λίγες ώρες πριν ανοίξουν οι κάλπες.

Πολλά έχουν ακουστεί για την υγεία της Χίλαρι Κλίντον και, παρά τις προσπάθειές της, δεν έχει καταφέρει να διασκεδάσει τις ανησυχίες.

Το βίντεο δείχνει μια Χίλαρι Κλίντον που δεν μπορεί να περπατήσει. Μια γυναίκα που χρειάζεται τη βοήθεια του συζύγου της για να περπατήσει λίγα μέτρα από τη σκάλα του αεροπλάνου έως το αυτοκίνητο που την περιμένει.

Ο σύζυγός της Μπιλ την κατεβάζει στα σκαλιά του αεροπλάνου, στη Φιλαδέλφεια, το βράδυ της Δευτέρας, βάζει το χέρι του γύρω της και τη βοηθάει να περπατήσει τα λίγα μέτρα.

Τη στιγμή έχει καταγράψει σε βίντεο και ανεβάσει στον λογαριασμό της στο Τwitter η δημοσιογράφος του Bloomberg Τζένιφερ Επστάιν.

Η υποψήφια πρόεδρος των ΗΠΑ κατέβαινε από το αεροπλάνο της εκστρατείας της στη Φιλαδέλφεια για να βρεθεί στην προεκλογική συγκέντρωση, όπου έδωσαν το «παρών» 20.000 άνθρωποι και όπου στη σκηνή μαζί της βρέθηκε και το ζεύγος Ομπάμα, ενώ Jon Bon Jovi και Bruce Springsteen έδωσαν συναυλία.

Μετά τη Φιλαδέλφεια και παρά την εικόνα αυτή, η Κλίντον βρέθηκε και στη Βόρεια Καρολίνα, όπου είχε τη στήριξη της Lady Gaga και του Jon Bon Jovi.

Πηγή: iefimerida.gr

Σχόλια