default-image

Σε ποιον θα αφήσει την περιουσία του ο Μπιλ Γκειτς

Κόσμος
Σε ποιον θα αφήσει την περιουσία του ο Μπιλ Γκειτς

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ούτε ένα σεντ δεν πρόκειται να «αφήσει» ο Μπιλ Γκέιτς στα παιδιά του, έχοντας περιουσία που ξεπερνάει τα 70 δισεκατομμύρια δολάρια.

Ο άντρας, που ήταν χρόνια πρώτος στη λίστα του Forbes με τους πλουσιότερους ανθρώπους του κόσμου, αναφέρει πως έχει εξηγήσει στα 3 του παιδιά - με τη σύζυγό του Μελίντα - πως η περιουσία του θα δωριστεί σε φιλανθρωπίες, όταν εκείνος πεθάνει.

«Αυτά τα λεφτά θα δωριστούν για ένα και μόνο σκοπό... να βοηθήσουν τους φτωχούς. Τα παιδιά μου είναι περήφανα για αυτό και μάλιστα θα έρθουν μαζί μου σε ταξίδια για να δουν πόσο πολύ χρειάζονται μερικοί αυτά τα χρήματα», ανέφερε ο ίδιος σε συνέντευξη του στην εκπομπή Mornings.

Mπορεί τα παιδιά να μην κληρονομήσουν τα δισεκατομμύρια του πατέρα τους, αλλά σύμφωνα με τον ίδιο θα έχουν μία πολύ καλή εκπαίδευση για να ξεκινήσουν σωστά την δική τους καριέρα.

«Τα παιδιά θα έχουν μία εξαιρετική εκπαίδευση και κάποια λεφτά, ώστε να μην είναι τελείως απένταροι, μέχρι να βρουν δουλειά. Το μόνο σίγουρο είναι πάντως πως θα ακολουθήσουν την δική τους πορεία.»

Η 20χρονη κόρη του Μπιλ Γκέιτς, είναι φοιτήτρια στο Πανεπιστήμιο του Στάνφορντ εδώ και δύο χρόνια, στο οποίο ο πατέρας της έχει δωρίσει 5 εκατομμύρια δολάρια, ώστε να φτιαχτεί ένα υπερσύγχρονο εργαστήριο με υπολογιστές.

Ο Ρόρι και ο Φοίβος πάνε ακόμη σχολείο και μένουν με τους γονείς τους στην Ουάσιγκτον.

Πηγή: iefimerida.gr

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News