default-image

Μετά από… δύο ολόκληρες ώρες έγγαμου βίου, χώρισαν

Κόσμος
Μετά από… δύο ολόκληρες ώρες έγγαμου βίου, χώρισαν

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Κι όμως, δύο μόλις ώρες διήρκεσε ο γάμος ενός ζευγαριού από τη Σαουδική Αραβία, με τον γαμπρό να κάνει αίτηση διαζυγίου μόλις έμαθε ότι η νέα του σύζυγος μοιράστηκε φωτογραφίες του γάμου με φίλες της μέσω… Snapchat!

Την ένταση και την απόφαση για το διαζύγιο, προκάλεσε το γεγονός ότι το ζευγάρι είχε υπογράψει ιδιωτικό συμφωνητικό να μην μοιραστεί φωτογραφίες ή βίντεο από το μυστήριο. Μόλις ο γαμπρός ενημερώθηκε για την εμφάνιση του υλικού στο κοινωνικό δίκτυο έγινε… έξω φρενών και αμέσως έσπευσε να καταθέσει αίτημα διαζυγίου.

«Υπήρχε ένα προγαμιαίο συμφωνητικό μεταξύ της αδελφής μου και του αρραβωνιαστικού της ότι δεν θα κυκλοφορήσουν φωτογραφίες σε κοινωνικά δίκτυα όπως το Snapchat, το Instagram και το Twitter. Συμπεριλαμβανόταν στο προγαμιαίο συμφωνητικό και ήταν δεσμευτικό. Δυστυχώς, η αδελφή μου δεν το τήρησε και χρησιμοποίησε το Snapchat για να στείλει φωτογραφίες του μυστηρίου σε φιλενάδες της. Αυτό οδήγησε στην σοκαριστική απόφαση του γαμπρού να ζητήσει διαζύγιο» είπε ο αδελφός της νύφης στην τοπική εφημερίδα Okaz.

Το διαζύγιο… εξπρές προκάλεσε μεγάλη ένταση ανάμεσα στις δύο οικογένειες, με τους γονείς της νύφης να μιλούν για υπερβολική αντίδραση και τους οικείους του γαμπρού να απαντούν ότι είχε κάθε δικαίωμα να καταθέσει αίτημα διάλυσης του γάμου.

Είναι το δεύτερο αντίστοιχο περιστατικό στη Σαουδική Αραβία το τελευταίο διάστημα, καθώς πριν από μερικούς μήνες ένας γαμπρός αποφάσισε να δείξει την πόρτα της… εξόδου στη νύφη επειδή εκείνη ήταν απασχολημένη και το κινητό της τηλέφωνο την πρώτη νύχτα του έγγαμου βίου!

Όπως είχε γίνει γνωστό, όταν ο άντρας πλησίασε τη νέα του σύζυγο ερωτικά και την κάλεσε στο… κρεβάτι εκείνη του απάντησε ότι θα έπρεπε να περιμένει! Και αυτό επειδή απαντούσε σε συγχαρητήρια μηνύματα από φίλους και γνωστούς.

«Όταν την ρώτησε εάν οι φίλες της ήταν πιο σημαντικές από εκείνον, η νύφη απάντησε ότι ήταν» δήλωσε στην εφημερίδα Gulf News κάποιος φίλος του γαμπρού.

Πηγή: Daily Mail

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News