Κόσμος

«Πούλησε» τον άντρα της στο Facebook για 35 δολάρια

Μια γυναίκα από την Αυστραλία έδωσε λύση στο οικονομικό πρόβλημα της οικογένειάς της, «πωλώντας» το σύζυγό της στο Facebook, για 35 δολάρια την ώρα.

Όταν η ανεργία χτύπησε την πόρτα της οικίας Γουίλσον, η Πατρίτσια Γουίλσον κατάλαβε πως ο μόνος τρόπος να δώσει λύση στο πρόβλημα ήταν τα social media.

Χωρίς δεύτερη σκέψη πόσταρε μια αγγελία εργασίας στο Facebook για τον σύζυγό της. Ο Κεν, ξυλουργός στο επάγγελμα, είχε ξεμείνει από δουλειά αφού όταν μετακόμισαν από το Σίδνεϊ στο Μακέι, δεν έβρισκε εργασία.

Η Πατρίτσια τον παρουσίασε ως εξαιρετικό τεχνίτη, που μπορεί να φτιάξει τα πάντα. Ωστόσο έτσι όπως είχε γράψει την ανάρτηση, παρέπεμπε σε άλλου είδους σκέψεις.

Όμως η αλήθεια είναι πως απλά ήθελε να βοηθήσει τον σύζυγό της προκειμένου να βρει δουλειά και όχι να τον «πουλήσει».

Αρχικά, υπήρξε κινητικότητα αλλά όταν τελείωσαν οι προσφορές σε διάφορα σπίτια, η Πατρίτσια πόσταρε ξανά την αγγελία.

Τα νέα άρχισαν να κυκλοφορούν στο Facebook και πελάτες του Κεν από το Σίδνεϊ άρχισαν να απαντούν στο ποστ της γυναίκας, εξηγώντας πόσο ικανοποιημένοι έμειναν από τη δουλειά του.

Από τον Μάιο έως τον Ιούλιο, ο Κεν δεν σταματούσε να δουλεύει, μέχρι που τελικά έκλεισε μόνιμη δουλειά σε μια μεγάλη εταιρεία, έναντι 55 δολαρίων την ώρα και όχι 35, όσα ζητούσε δηλαδή αρχικά η Πατρίτσια.

«Απλά θέλω να πω στον κόσμο πως ο παλιός και κλασικός τρόπος αναζήτησης εργασίας δεν υπάρχει πια. Το Facebook έχει πλέον όλη τη δύναμη να βοηθήσει όσους πραγματικά το επιζητούν», τόνισε σε συνέντευξή της η Πατρίτσια.

Πηγή: iefimerida.gr

Σχόλια