default-image

Σκότωσε την έγκυο μνηστή του για την ασφάλεια ζωής

Κόσμος
Σκότωσε την έγκυο μνηστή του για την ασφάλεια ζωής

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πρώην επικεφαλής της αστυνομίας στη Νότια Ντακότα των ΗΠΑ κρίθηκε ένοχος από το δικαστήριο, για το φόνο της μνηστής του.Ο 64χρονος Ράσελ Μπέρτραμ κατηγορήθηκε ότι σκότωσε την 26χρονη, έγκυο, μνηστή του, με απώτερο στόχο να εισπράξει τα 900.000 δολάρια της ασφάλειας ζωής της!

Επίσης, οι κατήγοροι, προσέθεσαν και τη ζήλια, πίσω από τις ενέργειες του Μπέρτραμ, καθώς είχε υποβληθεί σε στείρωση και ήξερε ότι το παιδί δεν υπήρχε πιθανότητα να είναι δικό του.

Μετά το θάνατό της σύμφωνα με το protothema.gr ο Μπέρτραμ παντρεύτηκε τη νεότερη αδερφή της, αλλά μόλις συνελήφθη, αυτή υπέβαλε αίτηση διαζυγίου.

Είπε ότι η καραμπίνα του εκπυρσοκρότησε

Ο Μπέρτραμ είχε διατελέσει αρχηγός της αστυνομίας του Χάρισμπεργκ, στη Νότια Ντακότα, ισχυρίστηκε ότι η καραμπίνα του εκπυρσοκρότησε κατά λάθος, το 2009, κατά τη διάρκεια κυνηγιού στην κομητεία Γκρέγκορι, τραυματίζοντας θανάσιμα τη Λεονίλα Στίκνεϊ στην κοιλιά.

Είπε στους αστυνομικούς, ότι η κοπέλα τράβηξε προς τα πάνω της την κάννη του όπλου και του είπε «φίλα με», πριν το όπλο εκπυρσοκροτήσει. Όμως κατά την ανάκρισή του προέκυψαν ανακρίβειες, όπως το τι ή ποιος τράβηξε τη σκανδάλη, κι έτσι ο Μπέρτραμ κρίθηκε ένοχος χτες. Η ποινή του θα απαγγελθεί το Νοέμβριο, όμως το σίγουρο είναι πως θα του επιβληθεί τουλάχιστον ισόβια κάθειρξη με τις πιθανότητες για θανατική ποινή να είναι υπαρκτές.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News