default-image

Εκκενώθηκε τερματικός σταθμός σε αεροδρόμιο της Νέας Υόρκης

Κόσμος
Εκκενώθηκε τερματικός σταθμός σε αεροδρόμιο της Νέας Υόρκης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Οι αρχές ασφαλείας εκκένωσαν τερματικό σταθμό στο αεροδρόμιο "Λαγκουάρντια" της Νέας Υόρκης, αργά τη νύχτα, μετά τον εντοπισμό οχήματος που είχε εγκαταλειφθεί έξω από τον τερματικό σταθμό, σύμφωνα με τα τοπικά ΜΜΕ.

Η αστυνομία ενημέρωσε τους επιβάτες να εγκαταλείψουν τον τερματικό σταθμό Β, γύρω στις 23:00 τοπική ώρα, καθώς πραγματοποιούσαν έρευνα σε όχημα που είχε εγκαταλειφθεί με τις πόρτες του ανοιχτές, έξω από τον τερματικό σταθμό, όπως μεταδίδουν τα τοπικά ΜΜΕ.

Αρκετοί επιβάτες που περίμεναν στον τερματικό σταθμό Β του αεροδρομίου "Λαγκουάρντια" στη Νέα Υόρκη, ανέβασαν φωτογραφίες στο Twitter, με άντρες των δυνάμεων ασφαλείας να κινούνται στους χώρους του αεροδρομίου, ενώ οι επιβάτες στέκονταν ή κινούνταν έξω από τον τερματικό σταθμό.

"Μόλις προσγειωθήκαμε κι όλες οι είσοδοι των αφίξεων έχουν κλείσει. Υπάρχουν στρατιώτες παντού", ανέφερε στο Twitter ο επιβάτης Νταν Τσεν.

Τόσο οι υπεύθυνοι του αεροδρομίου, όσο κι οι αστυνομικές αρχές, δε στάθηκε δυνατό να σχολιάσουν την κατάσταση που έχει διαμορφωθεί γύρω από τον αναφερόμενο τερματικό σταθμό.

Απαγόρευση κυκλοφορίας στην πόλη Σάρλοτ

Ωστόσο απαγόρευση της κυκλοφορίας επιβλήθηκε στην πόλη Σάρλοτ της Βόρειας Καρολίνας από τα μεσάνυχτα σήμερα μέχρι τις 06:00 το πρωί, μετά τις ταραχές που σημειώθηκαν κατά τις δύο προηγούμενες νύχτες, μετά το θανάσιμο τραυματισμό ενός Αφροαμερικάνου, από αστυνομικό.

Οι αρχές της πόλης ανακοίνωσαν στο Twitter, ότι η απαγόρευση της κυκλοφορίας θα εφαρμόζεται μέχρι την άρση της κατάστασης έκτακτης ανάγκης που έχει επιβληθεί ή την ανάκληση εφαρμογής του μέτρου.

Η εφαρμογή της απαγόρευσης κυκλοφορίας θα αρχίσει σε περίπου μία ώρα (τοπική ώρα ΗΠΑ).

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News