default-image

Βραζιλία: Ο ηθοποιός Ντ. Μοντανιέρ πνίγηκε στα γυρίσματα σειράς

Κόσμος
Βραζιλία: Ο ηθοποιός Ντ. Μοντανιέρ πνίγηκε στα γυρίσματα σειράς

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο δημοφιλής Βραζιλιάνος ηθοποιός Ντομίνγκος Μοντανιέρ, 54 ετών, πνίγηκε στον ποταμό Σάο Φρανσίσκο, στα βορειοανατολικά της χώρας, ενώ συμμετείχε στο γύρισμα μιας σαπουνόπερας όπου υποδυόταν έναν άνδρα που γλιτώνει από πνιγμό στον ίδιο ποταμό, ανακοίνωσε ο τηλεοπτικός όμιλος Globo.

Ο Μοντανιέρ, που ήταν πολύ γνωστός στη Βραζιλία, πρωταγωνιστούσε στη σειρά Velho Chico, που μεταδίδεται από το Globo και εκτυλίσσεται σε αυτήν την περιοχή της χώρας.

Αφού γύρισε μια σκηνή νωρίς το πρωί, ο ηθοποιός γευμάτισε και κατόπιν αποφάσισε να πάει για κολύμπι στον ποταμό, μαζί με τη συμπρωταγωνίστριά του, την Καμίλα Πιτάνγκα. Οι δυο τους παρασύρθηκαν από τα ρεύματα και, ενώ η Πιτάνγκα κατάφερε να πιαστεί από έναν βράχο και να σωθεί, ο Μοντανιέρ πνίγηκε.

Λίγες ώρες αργότερα οι διασώστες εντόπισαν το πτώμα του σε βάθος 30 μέτρων.

Η σειρά παρουσιάζει τον αγώνα εξουσίας μεταξύ δύο γαιοκτημόνων, τη δεκαετία του 1970. Ο Μοντανιέρ υποδυόταν τον "Σάντο" που, σε ένα επεισόδιο, χάνεται στον ποταμό αλλά σώζεται από μια φυλή ιθαγενών.

Ο θάνατος του ηθοποιού, που ήταν παντρεμένος και πατέρας τριών παιδιών, βύθισε στη θλίψη τη Βραζιλία όπου εκατομμύρια τηλεθεατές παρακολουθούν καθημερινά τις αγαπημένες τους σαπουνόπερες.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News